Praleisti turinį

Pirmasis pavasario augalas Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlė Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. turi ne tik daug geležies, bet ir daug kalcio!

Pirmasis pavasario augalas  Dilgėlė  turi ne tik daug geležies, bet ir daug kalcio!     Pagal baltymų kiekį dilgėlė nenusileidžia ankštiniams.   Dilgėlių pluošte yra ligninų ir celiuliozės polisaharidų su...

Pirmasis pavasario augalas 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlė Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. turi ne tik daug geležies, bet ir daug kalcio!

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Pagal baltymų kiekį dilgėlė nenusileidžia ankštiniams.

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlių pluošte yra ligninų ir celiuliozės polisaharidų su vitaminais C, K, E, B grupės. Jie padeda pašalinti toksinus. 

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Beta karotinas gerina regėjimą. Dilgėlėse daug aminorūgščių, mikroelementų, kurie kartu su vitaminais stiprina ir gydo žmogaus organizmą.

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlėse yra vitamino K, pagerina kraujo krešėjimą, pasižymi uždegimo slopinamuoju poveikiu.

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlėse yra skruzdžių rūgšties, kuri turi antiseptinių ir valančių ypatybių.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Pirmasis KOKTEILIS su dilgėlėmis Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

1 vnt Bananas

1 vnt Obuolys

3 vnt Kivi

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. Dilgėlių dvi saujos

Visus komponentus dedame į trintuvą. Užpilti vandeniu. Trinti iki vientisos konsistencijos. 

 

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

 

Skanaus ir į sveikatą Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.  nepamirškite! 

Kraujui, imunitetui, feritinui atstatyti, nuo refliukso gerkite “Eliksyrą” Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

dar daugiau maistingų, šarminančių ir gydančių organizmą kokteilių rasite knygoje Gražina Gum ''3 dienu kokteilių programa" bei kt..

 

www.grazinagum.lt

 

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti