Direkt zum Inhalt

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

Taip susiklostė aplinkybės... ir kaip beskambėtų nuobodžiai, bet atėjo metas, kai pagrindinis tikslas ir svarbiausias darbas yra IMUNITETAS Visai nesiruošiu gasdinti... ir taip aplinkui keisti dalykai dedasi.. Pakalbėkim ką galime...

Taip susiklostė aplinkybės... ir kaip beskambėtų nuobodžiai, bet atėjo metas, kai pagrindinis tikslas ir svarbiausias darbas yra IMUNITETASDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

Visai nesiruošiu gasdinti... ir taip aplinkui keisti dalykai dedasi..

Pakalbėkim ką galime padaryti dėl savęs, savo šeimos bei artimųjų imuniteto DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

 

KARTOJU IR KARTOSIU;

 

Būtina! Artėti link gamtosDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS visomis prasmėmis.

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS‍♀️Sportas: bet koks intensyvus judėjimas: pvz. Ryte mankšta, vakare bėgimas. Arba du kartus ryte ir vakare trumpos mankštos. Judėjimas būtinas! Tik tokiu būdu užvesim organizmo svarbius gyvybinius procesus, atsakingus už imunitetąDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASSekentis momentas: miegas. Miegoti 22-23 val. Kad būtų pilnavertis miegas. Kūnas ne tik pailsi, bet visi organai save atstato. Meridianai įsijungia tam tikru nakties metu. 

 

🧠 labai svarbu! 1-2 val iki miego nežiūrėti į ekranus: telefono, tv, kompiuterio. Kurie itin galingai išderina smegenų bangas, veikdami intensyvia šviesa ir spinduliavimu..miegas tampa negilus, smegenys nepailsi.. ryte jaučiamės be energijos, apatiški..

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASBuvimas gamtoje. Nesvarbu kur, bet raskite netoliese esančius medžius, vandens telkinį, kurie savo energetika apvalo mūsų biolauką, harmonizuoja, pakrauna. Tai itin svarbi Gamtos terapija DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASKuo daugiau augalinio, žalio maisto; paprastesnis, natūralesnis maistas. Tokiu būdu, Palengviname, padedame imuninei sistemai stiprėti.

 

Be rafinuoto cukraus! Be kvapiklių, skonio stipriklių. Mažinti miltinių kepinių, pieno produktų, kurie sukuria terpę gleivių susidarymui bei aktyvina uždegiminius procesus. Mažinti gyvuninės kilmės produktus. 

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASDaugiau gyvo augalinio maisto. Žalialapės daržovės, fermentuotos šakninės daržovės padės maitinti sveiką žarnyno mikroflorą. O juk mūsų imuniteto 80% priklauso nuo žarnyno sveikatos! 

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASTodėl būtina nuolat vartoti antiparazitinius, antigrybelinius produktus: 

🪀Česnakas, svogūnai, krienas, imbieras, garstycios, kajenas, čili, ciberžolė, j.pipirai, laukinės uogos: bruknės, spanguolės, raugintos/fermentuotos daržovės.. 

 

🪀Vartokite: ilgamgyvenimui.lt kapsulėse pagamintus papildus, tokius kaip: verminus, pelynas, eliksyras, ciberžolė, mumijo. Tokiu būdu užtikrinsite savo žarnyno svaikatą, atstatysite sveiką mikroflora, išvalysite nepageidaujamus gyventojus ir kt. Bus šarminamas ir stiprinamas organizmas. Tokiu būdu nebus leidžiama gyventi virusams, vystitis uždegimams ir t t.

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASKeiskite rūgštinančią organizmą kavą į Detox Tea ar Energy Tea! Turėsite visai dienai energijos, žvalumo, sutvarkysite pilvo pūtimus, atsikratysite priklausomybės saldumynams, bus ramesnis miegasDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASrasiteDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASwww.ilgamgyvenimui.lt

 

DABAR svarbiausias darbas- IMUNITETASProtarpinis badavimas- tai yra susilaikymas nuo maisto, geriant vandenį. Apie 16 val būtų idealu. 

Tai lengva! 

 

Būkim sąmoningi ir sveikiDABAR svarbiausias darbas- IMUNITETAS

www.grazinagum.lt

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Beginn mit dem Einkauf

Optionen wählen