Direkt zum Inhalt

Kas yra Juodasis riešutas ir kokį poveikį jis daro žmogaus organizmui ?

Juodasis riešutas (Juglans nigra) yra ne tik vertinamas dėl savo skanių vaisių, bet ir ilgai naudotas tradicinėje medicinoje dėl savo sveikatą gerinančių savybių. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kas yra juodasis riešutas...

Juodasis riešutas (Juglans nigra) yra ne tik vertinamas dėl savo skanių vaisių, bet ir ilgai naudotas tradicinėje medicinoje dėl savo sveikatą gerinančių savybių. Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kas yra juodasis riešutas ir kaip juodasis riešutas kapsulėse gali paveikti žmogaus organizmą.

Kas yra Juodasis riešutas?

Juodasis riešutas yra didelis lapuotis medis, priklausantis riešutmedžių šeimai, kuris yra gimęs Šiaurės Amerikoje. Jo vaisiai – riešutai, ne tik skanūs, bet ir labai maistingi, turintys daug baltymų, sveikųjų riebalų ir kitų vertingų medžiagų.

Juodasis riešutas ir sveikata

Juodasis riešutas seniai žinomas dėl savo antiparazitinių, priešgrybelinių ir antibakterinių savybių. Tradicinėje medicinoje riešutų lukštai naudojami kaip natūrali priemonė virškinimo sistemos sutrikimams gydyti, taip pat padedant išvalyti organizmą nuo parazitų.

Juodasis riešutas kapsulėse

Naujausias būdas vartoti juodąjį riešutą – tai kapsulės, kurios suteikia galimybę lengvai ir patogiai suvartoti šio medžio ekstraktą. Juodasis riešutas kapsulėse gali padėti:

  • Pagerinti virškinimo sistemos veiklą
  • Valyti organizmą nuo parazitų ir toksinų
  • Stiprinti imuninę sistemą
  • Mažinti uždegiminius procesus organizme

Kaip vartoti Juodąjį riešutą kapsulėse?

Vartojant juodąjį riešutą kapsulėse, svarbu laikytis nurodytos dozės ir vartojimo instrukcijų. Pradėti rekomenduojama nuo mažesnės dozės, stebint organizmo reakciją, ir palaipsniui didinti, jei reikia ir nėra jokių šalutinių poveikių.

įsigyti Juodajį riešūtą galite čia: Juodasis riešutas 90 kaps

Išvada

Juodasis riešutas ir jo ekstraktas kapsulėse – tai puiki priemonė tiems, kurie nori pagerinti savo sveikatą natūraliais būdais. Dėl savo unikalių savybių juodasis riešutas gali būti naudingas įvairių sveikatos problemų prevencijai ir gydymui. Vis dėlto, prieš pradedant vartoti bet kokius papildus, ypač turint sveikatos problemų, rekomenduojama pasitarti su sveikatos priežiūros specialistu.

Warenkorb

Dein Warenkorb ist leer

Beginn mit dem Einkauf

Optionen wählen