Praleisti turinį

Gardēžu fenheļa salāti

Gardēžu fenheļa salāti, pankolas satur terapeitiskas vielas, kas var palīdzēt pret caureju (caureju), gremošanas traucējumiem, gāzes uzkrāšanos, aizcietējumu, sirds slimību, asinsspiedienu, aptaukošanos, menstruāciju, elpošanas traucējumiem. pankolas ir ļoti bagāti ar...

Gardēžu fenheļa salāti,

pankolas satur terapeitiskas vielas, kas var palīdzēt pret caureju (caureju), gremošanas traucējumiem, gāzes uzkrāšanos, aizcietējumu, sirds slimību, asinsspiedienu, aptaukošanos, menstruāciju, elpošanas traucējumiem.

pankolas ir ļoti bagāti ar fitoestrogēniem, c vitamīnu, folātiem, kāliju un šķiedrām. Šķiedrām, folātiem un kālijam ir pozitīva ietekme uz asinsriti un palīdz noņemt kancerogēnas vielas no zarnu.

salīdzinot ar daudziem citiem dārzeņiem un zaļumiem, salsvo, pikantā aromāta fenheļa ir ļoti spēcīgi antioksidanti. Gaistošā viela, kas dod asa smaržu, anetols, kas ir arī anīsā, ārstē iekaisumu un novērš vēža šūnu veidošanos.

Gurmaniškos pankolių salotos

Būs nepieciešams;

1 fenheļa sakne,

0,5 apelsīns vai tā sula,

Sauja spinātu,

3 v.š dzērvenes,

Sāls, kajēna, citronu sula, medus.

Gatavot;

Fenheļa sakne tiek pārrunāta ar dārzeņu tarku vai ļoti plāni sagriež. Šo garšīgo salātu noslēpums ir-ārkārtīgi plāna fenheļa kontrakcija.

Gurmaniškos pankolių salotos

Tad sajauc fenheli ar šķipsniņu sāls, kajēnu, citronu sulu, pusi tējkarotes medus. Tad labi sajauc ar dzērvenēm. Garnējiet pēc garšas. Man patīk spilgtāka garša.

Garšīgi un veselībai :)

Vairāk veselīgu recepti jūs atradīsiet blogā www.ilgamgyvenimui.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties