Praleisti turinį

SIEVIETES SKAISTUMS CAUR VĪRIEŠU ACĪM

sievietes skaistums vīriešu acīs mēs zinām, ka vīriešiem un sievietēm ir atšķirīgas vajadzības, izvēloties partneri. Saskaņā ar zinātniskajiem pētījumiem vīrieši izvēlas sievieti pēc viņas skaistuma, t. i. Skaistumkopšanas standarti: ķermeņa...

sievietes skaistums vīriešu acīs

mēs zinām, ka vīriešiem un sievietēm ir atšķirīgas vajadzības, izvēloties partneri. Saskaņā ar zinātniskajiem pētījumiem vīrieši izvēlas sievieti pēc viņas skaistuma, t. i. Skaistumkopšanas standarti: ķermeņa proporcijas, veselīga, gluda āda, spīdīgi mati, simetriskas iezīmes. Tie ir veselības rādītāji ārpusē. Un pēc virkni pētījumu, aptaujas ir konstatējuši, ka "vidējais" izskats ir pārvarēts, nevis ārkārtīgi spilgts vai perfekts, ko mēs bieži cenšamies

interesanti ir arī tas, ka vīrieši nepamanīt sievietes lielumu, bet apsver proporcijas un skaisti tās sievietes, kuru jostas un gūžas attiecība ir aptuveni 70 procenti. Tāpēc, es jums atgādinu, ka detox programmas un grasol produkti palīdz būt plānāks talus. “energy box” , “restart box” , “beauty box”

...

pētījumi liecina, ka ļoti skaistām sievietēm ir grūtāk izvēlēties partneri, jo tās pašas ir ļoti selektīvas. Un vīrieši iesprostojas sievietes skaistumā un nespēj izveidot dziļāku, emocionālu saikni ar viņu, sastopas fizioloģijā. Tas ir arī svarīgs ziņā bagātīgs self-retusēšana, izmantojot bagātīgu grims un uzlabotu izskatu, apģērbu. Tas dod lielāku pievilcību, lielāku uzmanību, bet piesaista vīriešus, kuri nevēlas novērtēt sievietes personību, veselumu un negribīgi veidot ilgtermiņa attiecības.

skaistuma standarti vienlaicīgi mainās, bet jūsu veselīga dabiskā izskats ir ne tikai ērts, optimāls ilgstošam, laimīgam dzīvei, bet arī kvalitatīvu attiecību radīšanai.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties