Praleisti turinį

Pelynas

Vērmeles (VĒRMELES KAPSULĀS) šeit Kaitīgie organismi ir nopietna veselības problēma visās pasaules valstīs, ne tikai jaunattīstības valstīs. Dažāda veida organismi var piesārņot pārtiku un ūdeni un pēc tam izraisīt dažādas...

Vērmeles

(VĒRMELES KAPSULĀS) šeit

Kaitīgie organismi ir nopietna veselības problēma visās pasaules valstīs, ne tikai jaunattīstības valstīs. Dažāda veida organismi var piesārņot pārtiku un ūdeni un pēc tam izraisīt dažādas veselības problēmas gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Vērmeles satur vairākus savienojumus, no kuriem viens no galvenajiem ir artemizīns, kas ir izturīgs pret kaitīgiem organismiem.

Šie savienojumi rada vidi, kas ir aktīvi naidīga pret kaitīgiem organismiem un novērš to izplatīšanos.

Pelynas
Saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem artemizinīns var nogalināt ar dzelzi piesātinātas krūts vēža šūnas, līdzīgi kā tas notiek ar malāriju izraisošiem parazītiem.

Tāpēc vērmeles ir lielisks, dabisks līdzeklis, kam piemīt pretmikrobu un pretsēnīšu īpašības
Pētījumi liecina, ka ēteriskajām eļļām no vērmeles ir antimikrobiāla aktivitāte pret vairākiem baktēriju celmiem, tostarp baktērijām E.coli un Salmonella.

Vērmeles var ne tikai nogalināt baktērijas, bet arī lieliski nogalināt sēnītes, kavēt plaša spektra sēnīšu augšanu, kā arī piemīt antioksidantu īpašības.


Vērmele ir efektīva antibiotika, iad tējas un šī auga infūzijas ir izmantotas kopš seniem laikiem zarnu darbības traucējumu vai kuņģa disfunkcijas gadījumā. Viens šāds augs, kas pazīstams kopš senatnes - artemisia absinthium (latīņu alfabēts), rūgta cieta.


Vērmeles ieguvumi neaprobežojas tikai ar tās ietekmi uz kaitīgiem organismiem. Vērmeles ir pazīstamas arī kā savienojumi, kas stimulē gremošanu un atbalsta žultspūšļa darbību. Un, lietojot kopā ar ingveru, ieguvumi ievērojami palielinās.
Vērmeles arī atbalsta veselīgu asinsriti un nomierina kairinājumu.
Zinātnieki ir pierādījuši, ka vērmeles var būt pat neiroprotektīvas īpašības.
Tāpat kā daudzi citi augi, vērmeles ir koncentrēts antioksidantu avots.
Vērmeles patēriņš un receptes
Vērmeles var iegādāties aptiekās vai tiešsaistes veikalos šeit, kā ēterisko eļļu, kapsulas, tabletes, tinktūras un šķidro ekstraktu formas. To var izmantot arī svaigu vai žāvētu.
Labākais veids ir ņemt vērmeles sausā veidā.
Ar zarnu trakta problēmām, piemēram, tārpiem vai parazītiem, vērmeles vislabāk lietot /kapsulu formā.
Šeit jūs atradīsit zemes vērmeles vegānu kapsulās 90 gab. Cip..


Atbrīvojas no parazītiem
Vērmeles tiek izmantotas, lai noņemtu parazītus no zarnām, jo īpaši spietiem un ascarids. Helminti ir viena no visbiežāk sastopamajām ķiršu infekcijām, kas izplatās cilvēka kontakta ceļā.
Apaļtārpi jeb nematodes ir parazīti, kas tik ļoti inficē arī cilvēka zarnas. Sastiepumi var izraisīt ārkārtēju niezi tūpļa zonā, un apaļtārpi var izraisīt klepu, elpas trūkumu, sāpes vēderā, sliktu dūšu, caureju, asinis izkārnījumos, svara zudumu.

No šiem parazītiem ir iespējams atbrīvoties ar dabiskām metodēm.

Pelynas

Vērmeles, jeb metletu, rūgti cietu, ājurvēda attiecina uz pretparazītu augu grupu (krutigna karma). Tas ir piemērots cīņai pret parazitārām, baktēriju, sēnīšu un rauga infekcijām.

Plīnijs rakstīja, ka ceļotājs, kas kopā ar viņu nēsā vērmeles, garā ceļojumā nejutīs nogurumu.

Avicenna iesaka dzert vērmeles tēju jūras slimībai.

Lietuvas Lielhercogistes teritorijā vērmeles tika pakārtas virs māju durvīm, smalcinot telpas, lai aizsargātu ģimenes no burvestībām.

Vērmeles tēja tiek dzerta arī ar smagu fizisku, garīgu darbu, kad ķermenis ir vājināts.

Žāvēta vērmele normalizē kuņģa darbību. Ņemts no rīta, lai uzlabotu gremošanu, ja cieš no gastrīta, kuņģa sulas samazināšanās.

Vērmeles ir žults stimulējoša, apetīti uzlabojoša, pretiekaisuma iedarbība. Vērmeles var izmantot alkoholisma ārstēšanai.

Garšvielu izmanto kā nomierinošu līdzekli epilepsijas un dažādu nervu slimību ārstēšanā. Ir spēcīgs diurētisks līdzeklis, kas nonāk glābšanā ūdens aizsērēšanas gadījumā. Nomierina nervus, mazina muguras aizkaitināmību, līdzsvaro psihi. Pozitīvi ietekmē onkoloģisko slimību ārstēšanu. Vērmeles pulveris lieliski palīdz dziedēt brūces.

Ir ļoti svarīgi katru dienu lietot vērmeles. Profilaktiskiem nolūkiem, onkoloģiskām slimībām mēs sajaucam tējkaroti vērmeles ar medu vai glāzi karsta ūdens. Ja mēs ceļojam uz tropu valstīm - paņemiet maisu ar maltu vērmeles, dzeriet tēju katru dienu tukšā dūšā, un jūs izvairīsieties no problēmām ar zarnu infekcijām.

Lai iegādātos Pelyna kapsulas > noklikšķiniet šeit<

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties