Praleisti turinį

Īsta barība-smadzenēm, muskuļiem, asinīm. Cianobaktērijas-spirulina un chlorella

Īsta barība-smadzenēm, muskuļiem, asinīm. spirulīna ir hlorella Jūras un saldūdens aļģes ir izmantotas uzturā kopš seniem laikiem (acteki, senā Japāna un Ķīna). Ēdamās zilās grunts aļģes dabiski aug stacionārās, sārmainās...

Īsta barība-smadzenēm, muskuļiem, asinīm. spirulīna ir hlorella

Tikras maistas-smegenims, raumenims, kraujui.

Jūras un saldūdens aļģes ir izmantotas uzturā kopš seniem laikiem (acteki, senā Japāna un Ķīna).

Ēdamās zilās grunts aļģes dabiski aug stacionārās, sārmainās ūdenstilpēs (ezeros vai dīķos). Tas ir dabisks ēdiens, kas pastāv uz Zemes kopš dzīves parādīšanās. Veselību veicinošo un spēku atjaunojošo aļģu noslēpums ir tas, ka to sastāvs ir ļoti bagāts un koncentrēts. Tas ir īsts super food-super produkts.

Zilganas aļģes ir bagātas ar A, C, E un B grupas vitamīniem, tostarp svarīgo B12, B6.
Pārtikai patērētās aļģes ir bagātas ar minerālvielām: kalciju, magniju, dzelzi. Visi šie minerāli bieži vien trūkst, ja uzturs ir nepietiekams un neregulārs.

Daudzi no zilganajās aļģēs esošajiem vitamīniem darbojas kā spēcīgi antioksidanti. Tie iznīcina toksiskas vielas un brīvos radikāļus, stiprina imūnsistēmu, palīdz ātrāk atgūties un atgūt spēkus pēc slimībām. Tiek uzskatīts, ka spirulīnas lietošana var pat samazināt vēža attīstības risku. Tiek uzskatīts, ka fikocianīnam, kas dod zilgani zaļu krāsu, piemīt pretvēža īpašības. Zilais pigments ir atrodams tikai zilganās aļģēs.
Tikras maistas-smegenims, raumenims, kraujui.
Pētījumi ir pierādījuši, ka tie ir ļoti noderīgi smagas organisma saindēšanās gadījumā ar metāliem. Pārtikas zilganās aļģes ir bagātas ar proteīniem un amonskābēm. Tāpēc ir ļoti noderīgi to izmantot tiem, kas intensīvi strādā garīgi (skolēni, studenti) un tiem, kas spēlē sportu.

Innings ir pat divdesmit reizes vairāk olbaltumvielu nekā tādā pašā daudzumā sojas pupu.

Chlorella ir ļoti veci (parādījās apmēram pirms 2 miljardiem gadu). gadi) vienšūnu mikroaļģes. Viņi ražo enerģiju no saules, izmantojot fotosintēzi.

Chlorellos šūnu sienas sastāv galvenokārt no celulozes un hitīna, kuru dēļ tās var apvienot un izvadīt toksiskas vielas (smagos metālus) – hlorella absorbē un palīdz maigi izvadīt atkritumus un toksīnus no organisma caur zarnām.

Tikras maistas-smegenims, raumenims, kraujui.

Spirulīna -(angļu: Spirulina) Vingrūnė) – sena (parādījās apmēram pirms 3,6 miljardiem gadu). gadi) mikroskopiskas daudzšūnu zilganas cilpas (starpposma dzīvības forma starp aļģēm un augiem), ko biežāk sauc par zilgani vēdera šūnu. Tas aug sārmainās ūdenstilpēs karstā klimatā, kur ir daudz saules. Ar fotosintēzi ražo enerģiju no oglekļa dioksīda un saules gaismas. Aug spirālveida pavedienos un strauji pavairojas ar spirāles šķembu segmentiem. Siltā vasarā var saražot līdz 20 g olbaltumvielu uz kvadrātmetru dienā.

Vingrune (spirulīna) ir arī gamma-linolēnskābes avots – tā ir taukskābe, kas būtiska veselām locītavām un sirdij. Tas arī palīdz zaudēt svaru, mazināt premenstruālā sindroma vai menopauzes simptomus.

Noderīgas cianobaktēriju vielas palīdz atjaunot un uzturēt veselīgu zarnu mikrofloru, uzlabo gremošanu un novērš rauga vairošanos. Līdz šim ir veikti daudzi pētījumi, kas pierāda faktu, ka vienskaitļa un citas cianobaktērijas kavē iekaisuma procesus, tāpēc to var izmantot daudzām slimībām.

Tikras maistas-smegenims, raumenims, kraujui.

Mūsu hlorellas un spirulīnas tabletes ir auksti spiestas. Ir ļoti svarīgi- lai tabletes tiktu nospiestas aukstumā, lai siltums nesabojātu barības vielas.

Kur nopirkt auksti spiestas spirulīnas un hlorellas tabletes? ŠEIT

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties