Praleisti turinį

Probiotikas-labas baktērijas-veselīga mikroflora; kimči-korejiešu fermentētas dārzeņi. Lietuviešu versija.

Kimči Veiksmīga un pat ļoti labi ražota "kimchi" Es sagatavoju no lietuvas kāpostu, jo man tas ir visgaršīgākais :)) Kimči ir tradicionāla uzkodas, kas pagatavota korejas virtuvē-fermentēti dārzeņi, kas ir...

Kimči

Veiksmīga un pat ļoti labi ražota "kimchi"

Es sagatavoju no lietuvas kāpostu, jo man tas ir visgaršīgākais :))

Kimči-korėjietiškai fermentuotos daržovės. Lietuviškas
Kimči ir tradicionāla uzkodas, kas pagatavota korejas virtuvē-fermentēti dārzeņi, kas ir ļoti bagāti ar enzīmiem, kas palīdz gremošanai un ir bagāti ar labām baktērijām-probiotikām, kas ir īpaši labvēlīga ietekme uz zarnu mikrofloru.

Tas ir pareizi fermentēti dārzeņi, kas ārstē ķermeni. Novērš toksīnu uzkrāšanos un noņem tos. Šādā veidā sergame arvien retāk.

fermentētie dārzeņi ir ļoti barojoši, tajos ir vairāk fermentu nekā neapstrādāti, tiem ir arī mūsu organismam nepieciešamie probiotiķi un minerālvielas.

labas probiotiskas baktērijas un fermenti uzlabo zarnu aktivitāti, piedalās asins attīrīšanas procesos, palīdz regulēt svaru, nodrošina enerģiju, normalizē ķermeņa ph, palīdz novērst piesārņotājus, tātad fermentēti produkti ir nepieciešama katras detoksikācijas programmas sastāvdaļa.

regulāra šādu produktu lietošana pamanīs, ka uzlabota imūnsistēma, gremošana.
vislabākos rezultātus jūs sasniegsiet, ikdienas maltītē iekļaujot fermentētus pārtikas produktus: ielieciet salātus vai ēdiet kā garnējumu.

fermentēta pārtika ir ļoti piemērota un ir labi sagremota ar cietes un olbaltumvielu produktiem. Starp citu, vēl viena priekšrocība-regulāra enzīmu lietošana palīdzēs kontrolēt cravings pēc saldumiem: jūs vienmēr jūtaties pilns un apetīte samazināsies.

Pagatavošana; baltie kāposti, burkāni, baltie redīsi, gliemji.

Sagriež kāpostus, burkānus, redīsus un kalijbardus, lai berztu-biešu tarka.

Par pildījumu: sasmalcināts; čili, ingvers, karijs, j. pipari, ķiploki, sāls, koriandrs, ķimenes

Uzmanību-bieži un lielākā daļa "pūš" vēderu, ēdot fermentētu pārtiku-skābo kāpostu un citu dārzeņu. .

Kāpēc?

Tas liecina, ka ir neatbilstoša zarnu mikroflora. Ir nepieciešams attīrīt toksīnus, parazītus, lai varētu dzīvot ar labām baktērijām. Tad jums nebūs sajūta vēdera uzpūšanās.

Papildus lietojiet antiparazītisku . verminus un pelynas , melns rieksts, rīta zāļu etiķis un detox tēja -kafijas vietā. Ērti lietot kapsulas. Programma palīdzēs mainīt mikrofloru. Izvairieties no cukura, kafijas, kviešu konditorejas izstrādājumiem, piena u. c. Šeit;

Sīkāka recepte;

Tā kā ārpus sezonas, es novērtēju vairāk vietējo sezonas dārzeņi, tāpēc es sagatavoja šādi:

Kimči-korėjietiškai fermentuotos daržovės. Lietuviškas

Es sagriežu balto kāpostu kubiņos/kvadrātos. Es tos sajauktu ar sāli-pēc sagatavotā daudzuma. Par vienu kāpostu galvu es izmantoju apmēram ēdamu ēdamkaroti sāls, apkaisa ar koka javu. Nu, kā pagatavot tradicionālo kāpostu :) mērķis ir ātrāk mīkstināt ..

Es atsevišķi sagriežu burkānu pāri gabalos, piekrītu burkānu pāri ar bieti. Es piekrītu vienu balto redīsu ar salmiem. Es sajauktu visas dārzeņus kopā, apkaisa ar koka javu.

Aizpildīt. Blenderī/kokteilī es nodot dažus gabalus balto redīsu, pāris žāvētu čili pākstis, pāris ķiploku krustnagliņas, ingvera saknes, tējkarote dž. pipari, ēdamkarote medus, tējkarija karija, malts koriandrs un zemes ķimenes, berzēts līdz cieta konsistenci. Uzmanību-ja jums nav spēcīgs maisītājs-visas sastāvdaļas tiek sarunātas, sajauc kopā ar kāpostu.

Es liktu iegūto masu uz dārzeņiem un atkal labi maisīt. Viss.

Process notika metāla podā. Es pārklāju vāku un trīs dienas atstāju virtuvi istabas temperatūrā. Es garšo un pārsteigts :)) garšo fantastisku, maigums dārzeņu ideāls .. Ēst ar visu. Jūs varat ievietot zupu, salātus, uz jebkuru citu ēdienu, jūs varat kalpot kā uzkodas, salāti utt.

Vēl veselīgākas, detoksikācijas, novājēšanu receptes var atrast šeit

Veselībai un garšīgi :) skaista gumija

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties