Praleisti turinį

Ikdienas rutīna-visvienkāršākais veids, kā līdzsvarotu dzīvi

Patērē šos produktus vakarā veicina seratonīna ražošanu, kas veicina lielisku nakts miegu. Šis vienkāršs ieradums palīdzēs jums palikt enerģiskajā dienā un lieliski atpūsties naktī. paņemiet savu laiku, lai paliktu pie...

Patērē šos produktus vakarā veicina seratonīna ražošanu, kas veicina lielisku nakts miegu.

Kasdienė rutina-tiesiausias kelias į subalansuotą gyvenimą

Šis vienkāršs ieradums palīdzēs jums palikt enerģiskajā dienā un lieliski atpūsties naktī. paņemiet savu laiku, lai paliktu pie jums. Jums vajadzētu darīt katru dienu.

Atrodiet sevi vismaz 15 minūtes miera. Pavadīt tos meditācijā, dziļi elpojot, domāt par saviem mērķiem vai to, kā jūs pavadījāt dienu, rakstīt dienasgrāmatu, nomierināties dienas beigās un sagatavoties nakts atpūtai. Pārliecinieties, lai dotos ārā pastaigā. Ideāli, ja jūs to darāt dabā. iet gulēt agri. Mēģiniet iet atpūsties līdz 11 am. Vakarā. Lai optimizētu izdalīto melatonīnu un augšanas hormonus, gulēt tumšā telpā.

Lielākā daļa miega ekspertu piekrīt, ka optimālākais atpūtas laiks ir septiņas/astoņas stundas miega nakts. Tiesa, daži cilvēki var pietikt nedaudz mazāk vai vairāk gulēt atpūsties. Ja jūs pamosties no rīta bez trauksmes un sajūta miega-miegs, iespējams, ir pietiekami. Iekļaut produktus savā uzturā "ilgam mūžam" . Kas ir pilnu spektru labklājību, detoksikācijas, sārmainās locītavas. Palīdz atjaunot organizācijas enerģijas līmeni. Vairāk par produktiem jūs varat uzzināt šeit; www. grazinagum.l t

sekojiet šai kārtībā un redzējiet, kā jūsu dzīve kļūs līdzsvarotāka, veselīgāka un enerģiskāka. Sekojot šai ikdienas rutīnai, jūs drīz jūtas kā ne tikai jūsu ķermenī, bet arī dzīvē harmonija sāk valdīt.

Kasdienė rutina-tiesiausias kelias į subalansuotą gyvenimą

Kasdienė rutina-tiesiausias kelias į subalansuotą gyvenimą

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties