Praleisti turinį

Mamma-kas tas ir?

MUMIJO -kas tas ir? Mūmijas - balzams, kas veidojas kalnu plaisās. Tie ir neregulāras formas gabali cietu vai nepārtrauktu sveķu veidā. Tautas medicīnā to lieto kaulu lūzumu, brūču, tuberkulozes, urolitiāzes,...

MUMIJO -kas tas ir?

Mūmijas - balzams, kas veidojas kalnu plaisās. Tie ir neregulāras formas gabali cietu vai nepārtrauktu sveķu veidā. Tautas medicīnā to lieto kaulu lūzumu, brūču, tuberkulozes, urolitiāzes, kuņģa-zarnu trakta slimību, elpceļu, ādas ārstēšanai.

Golden MUMIJO SHILAJIT- KAS TAI?

Mūmijas sastāv no 28 ķīmiskiem elementiem, 30 makro un mikroelementiem, 10 dažādu metālu oksīdiem, 6 veidu aminoskābēm, vitamīniem, ēteriskajām eļļām, sveķiem, vaska utt. Šis balzams palīdz dziedēt kuņģa čūlas, uzlabo aknu darbību, stimulē asinsradi, virsnieru dziedzeri, kuņģa darbību, stiprina imūnsistēmu.

Tiek uzskatīts, ka šis noslēpumainais, leģendārais, universālais preparāts savā spēkā pārspēj pat slaveno "dzīvības sakni" – žeņšeņu. Indijā viņu sauc par Shilajit (Shilajit), un pie mums viņu sauc par ]mummie.

Mērķis: papildina pārtikas devu ar augu šķiedrvielām un bioaktīvām vielām. Mūmijas aktivizē minerālvielu metabolismu organismā.

Mūmija satur Fulvīnskābi, kuras iedarbība paaugstina kalcija, kālija un fosfora sāļu – svarīgu kaulu sastāvā esošu būvmateriālu – līmeni asinīs.

Ārstnieciskās īpašības:
Mūmijas lārstnieciskās īpašības papildina tās īpašais sastāvs, kas satur bioloģiski aktīvas vielas, kas
paplašina asinsvadus. Tas ir īpaši svarīgi, ārstējot slimības, kas saistītas ar vazokonstrikciju: hipertoniju, infarktu, sklerozi, galvassāpēm utt.

Mūmijas sastāvā pētnieki atklāja penicilīnam līdzīgas sēnes. Šīs sēnes piešķir mūmijai baktericīdas īpašības, pateicoties kurām veiksmīgi tiek ārstētas daudzas infekcijas slimības (dizentērija, tuberkuloze), kā arī slimības, kas saistītas ar iekaisuma procesiem – hemoroīdi, kaulu tuberkuloze, sēnīšu slimības un daži ekzēmas veidi.

Mūmijas kā kompleksu līdzekli var izmantot tādu slimību klātbūtnē kā;

Adenoma; Alerģijas; Stenokardija; Artrīts; Audzējiem; bronhiālā astma; Bronhīts; nieru slimības; kuņģa-zarnu trakta slimības; čūlas slimība; gastrīts; žultsakmeņu slimība; ciroze; Cistīts; Cukura diabēts; haimoritus; Hemoroīdi; Hipertonija; Glaukoma; Mastīts; Migrēna; neirodermīts; Apdegumus; Apsaldējumus; Aptaukošanās; kaulu lūzumi; smadzeņu satricinājumi; Paralīze; plexsīts; Prostatīts; radikulīts; Reimatisms; sirds un asinsvadu slimības; Tromboflebīts; tas ir piemērots pinnes un melngalvju ārstēšanai; gripas ārstēšanai un profilaksei; imunitātes stiprināšanai; ķermeņa attīrīšanai; aknu attīrīšana, stagnējošas žults attīrīšana utt. Tas ir tālu no tā, nepilnīgs to slimību saraksts, kurām ieteicams lietot mūmijas.

Pateicoties māmiņai , palielinās eritrocītu skaits asinīs un paaugstinās hemoglobīna līmenis, kas uzlabo asins piegādi bojātajiem audiem, kā arī stimulē visu organismu, paātrinot reģeneratīvos procesus.

Mūmijām ir raksturīga augsta bioloģiskā aktivitāte: tā palielina organisma izturību pret ārējās vides nelabvēlīgajiem faktoriem, stiprina visu ķermeni, detoksicē, nomāc iekaisumus, cīnās ar baktērijām, vada žulti, stimulē imūnsistēmas un asins ražošanas sistēmu funkcijas, uzlabo vielmaiņu.

Mūmijas iznīcina reimatiskos procesus, atklāj aizsprostojumus, novērš ūdens un sāls vielmaiņas traucējumus, stiprina dzimumdziedzeru darbību.

Tam ir pozitīva ietekme uz nervu sistēmu. Ir spēja iznīcināt audzējus un pinnes, veicina žults sekrēciju. Tas ir ļoti efektīvs ar asinsvadu sklerozi saistītu slimību ārstēšanā, kā arī piemērots varikozu vēnu un tromboflebīta ārstēšanai.

Māmiņa labai efektīvi palīdz pārvarēt elpošanas sistēmas slimības: bronhītu, bronhiālo astmu, tuberkulozi, hronisku bronhītu. Kā arī cukura diabēts, akvarelis, urolitiāze (žultspūslis, nieres, urīnpūslis).

Māmiņas palīdz ar kuņģa-zarnu trakta darbības traucējumiem: kuņģa čūlu, divpadsmitpirkstu zarnas čūlu, gastrītu.

Uzņemot mūmijas iekšā, tas tieši ietekmē ne tikai barības vadu un kuņģa sienas, bet arī visu ķermeni, stiprinot to, stimulējot imūnsistēmu un reģeneratīvos procesus.

Mūmijas ir ieguvušas ļoti svarīgu nozīmi kā kaulaudu reģenerācijas aktivators un kā antiseptisks līdzeklis. Veiktie eksperimenti ir parādījuši, ka mūmijas novērš kapilāru caurlaidības traucējumus, kas saistīti ar histamīna normas traucējumiem. Tas ir noderīgs ausu, smaganu, aknu, sirds slimībām.

Mūmijām ir liela ietekme uz ķermeni, palīdzot tam izdzīvot sarežģītos apstākļos. Ir jēga to lietot kompleksā ar citiem līdzekļiem, ārstējot radiācijas slimību, asins vēzi.

Mūmijas pozitīvi ietekmē cilvēka ķermeni:

stiprina un atjauno zaudēto enerģiju. Tas ne tikai stimulē visu ķermeni, bet arī rada lokālu efektu, lieliski dziedējot brūces. Stimulējošais efekts izpaužas arī šūnu līmenī: palielinās šūnu skaits, uzlabojas nukleīnskābju un kopējo olbaltumvielu metabolisms.

Māmiņas ieteicamas ne tikai atveseļošanās periodā – pēc operācijām, hepatīta, sirds un asinsvadu slimībām (infarkts, insults), bet arī veseliem cilvēkiem.

Kur dabūt labu, īstu, dzīvu māmiņu? Mēs iesakām to, ko mēs ražojam. Augstākā kvalitāte, ērti lietojams . Daudzums pat- 90 kaps. šeit;

Mūmijas lietošanai praktiski nav kontrindikāciju. Tas neizraisa alerģiju. To nav iespējams pārdozēt: liekā mūmija tiek izņemta no ķermeņa caur roku pirkstu un pirkstu panages (tiek atbrīvota tumša masa).

Bet tomēr tas nav ieteicams bērniem ar urolitiāzi vai nefrolitiāzi, lai nepārvietotu akmeņus organismā. Tomēr MUMMY piemīt īpašība izšķīdināt akmeņus.

Regulāras un pareizas mūmiju devas nodrošina organismu ar daudziem nepieciešamajiem vitamīniem un mikroelementiem (silīciju, zeltu, nātriju, kalciju, dzelzi, niķeli, titānu, hromu, varu, alumīniju, cinku, bāriju, mangānu utt.; to homeopātiski mazās devas darbojas kā stimulanti).

Turklāt mūmija satur līdz 36% vērtīgu un neaizvietojamu olbaltumvielu un aminoskābju (cisteīnu, lizīnu, glutamīnskābi, glicīnu, serīnu, tirozīnu, tirozīnu, tironīnu, metionīnu, leicīnu utt.).

Mūmiju lietošana samazina imūndeficīta stāvokļu risku, kas gadu gaitā palīdz iegūt spēcīgu veselību, enerģiju un aktivitāti.

Kā un kad lietot MĀMIŅAS?

Medicīnas literatūrā teikts, ka mūmijas preparātu lieto iekaisuma procesu, strutainu iekaisuma un infekcijas brūču, tuberkulozes, kaulu lūzumu, kuņģa-zarnu trakta slimību, hemoroīdu, vidusauss iekaisuma un daudzu citu slimību ārstēšanai.

Šeit bronhiālā astma tiek ārstēta ar patēriņu no 0,2 līdz 0,5 g Mumijo divas reizes dienā, preparātu ( no rīta tukšā dūšā un vakarā pirms gulētiešanas ). Ārstēšanas kurss – 25–28 dienas. Atkarībā no slimības smaguma, tas aizņem 1-3 ārstēšanas kursus ar 5 dienu pārtraukumu starp tiem.

tromboflebīta klātbūtnē lietojiet 0,25 – 0,3 g mumijo 20 līdz 25 dienas ar 5 dienu pārtraukumu starp ārstēšanas kursiem. Sāpes samazinās, ekstremitāšu pietūkums pazūd, eritrocīti un hemoglobīna līmenis palielinās asinīs.

Augšējo elpceļu slimībās, stenokardijā, iesnas, ar iekaisuma un alerģiskiem procesiem, klepu, 012753 ir lietderīgi dzert 0,2-0,5 gr no rīta un vakarā. māmiņa, sajaukta ar ūdeni, papildus rīkles skalošanai ar 10 procentu mūmijas javu. Atkarībā no slimības smaguma ir nepieciešami 1-3 ārstēšanas kursi. Viena kursa ilgums ir 25-28 dienas ar 5 dienu pārtraukumu.

Pēc kaulu laušanas, locītavu izmežģīšanas, sitieniem, muskuļu vai saišu sasprindzināšanas, traumām, griezumiemņem 0,2 – 0,5 g. māmiņa. Ārstēšanas kurss ir 25-28 dienas, bet smagākos gadījumos tas aizņem 3-4 ārstēšanas kursus.

Ar kaulu tuberkulozi,dzert 0, 2 līdz 0,5 gramus mumijo divas reizes dienā, kopā 25 dienas. Atkārtotu kursu var izmantot pēc 5 dienām.

Kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlas gadījumā, cieš no gremošanas trakta slimībām, urīnpūšļa, kolīta vai gastrīta – lieto 0,2 – 0,5 gr divas reizes dienā. māmiņas sagatavošana ( badošanās no rīta un pirms gulētiešanas vakarā ). Ārstēšanas kurss – 25–28 dienas. Ja slimība ir hroniska, pēc 5 dienām var veikt atkārtotu kursu. Ārstēšanas laikā ir nepieciešams ēst mēreni un izvairīties no alkohola. Sāpes parasti pāriet pēc 7 līdz 11 dienām no ārstēšanas sākuma.

Strutaina vidusauss iekaisuma, vidusauss iekaisuma, dzirdes zuduma klātbūtnē ausīs pilina 3 līdz 4 pilienus 10 procentu mūmijas javas. Procedūra tiek veikta no rīta un vakarā. Turklāt ir lietderīgi uzlabot māmiņas sagatavošanu – katrs 0,2-0,3 grami, sajaukts ar pienu un medu. Māmiņa palīdz izdalīt strutas, novērš sāpes un uzlabo ķermeņa pretiekaisuma funkciju.

Cieš no iekaisuma un infekciozām abscesu, apdegumu, čūlu, fistulu brūcēm,uz ādas uzklāj 10 procentu mūmijas javu.

Ar hemoroīdiem, pāris reizes dienā (tukšā dūšā no rīta un pirms gulētiešanas vakarā ) – patērē 0,2 – 0,5 gr. mumijaus sagatavots. Dzert 25 dienas. Atkārtots kurss – pēc 25 dienām. Turklāt īpašas māmiņas ziedes palīdz ar hemoroīdiem, ir nepieciešams pieteikties 3-4 mēnešus, ar pārtraukumiem.

Kur nopirkt labu, nekaunīgu, dzīvu māmiņu? ŠEIT; ZELTA MUMIJO ŠILAJIT

Vairāk informācijas par veselīgu dzīvesveidu, mūsu ražotajām sārmainajām receptēm un kvalitatīvajiem augu piedevām var atrast mūsu e-veikalā;

www.grasole.com

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties