Praleisti turinį

Skāba un sārma vide. Kādi produkti skābi un sārmaini ķermeni?

Neitrāli piena produkti-kefīrs, paniņas. olīveļļa, kviešu zaļumi, medus, mandeles, piens. skābināšanas produkti: Ja cilvēks ēd veselīgi – ēd dabisku pārtiku un piekopj veselīgu dzīvesveidu – organisms viegli uztur optimālu pH...

Neitrāli piena produkti-kefīrs, paniņas.

Rūgštinė ir šarminė terpė. Kokie produktai rūgština bei

olīveļļa, kviešu zaļumi, medus, mandeles, piens. skābināšanas produkti:

Ja cilvēks ēd veselīgi – ēd dabisku pārtiku un piekopj veselīgu dzīvesveidu – organisms viegli uztur optimālu pH līdzsvaru. Graudi:

kukurūzas pārslas, pilngraudu kukurūzas un griķi.

Piena produkti: skābā krējuma, krējuma, biezpiena, jogurta Gaļa: antiena, cūkgaļa.

Zivis: karpa, menca, paltus, siļķes, foreles, garneles. Skābi izraisa arī pazīstami veselības ienaidnieki-alkohols, smēķētāji, kafija.

Tas var izskatīties ļoti dīvaini, bet skāba un sārma ķermeņa līdzsvaru nav mazāk ietekmē dzīvesveids. Stress, pastāvīgs skriešanās, nekustība var kļūt arī par skābuma organisma cēloni.

info-lietuvas veselība

Tiek uzskatīts, ka organisms ražo holesterīnu un lai tas pasargātu no liekās skābes, kas cirkulē organismā.

Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc asinsvadi sašaurinās. Skābes pārpalikums tauku veidā tiek atlikts uz dažādiem orgāniem.

Tiek uzskatīts, ka zems pH līmenis stimulē triglicerīdu (tauku forma asinīs) veidošanos, kas pēc tam apmetas uz vidukļa, augšstilbiem, asinsvadu sienām un citiem ķermeņa orgāniem. Un tāpēc ir ļoti grūti atbrīvoties no šiem taukiem.

Vēl viena vieta, kur uzkrājas liekā skābe – locītavas, līdz ar to arī to slimības – artrīts, podagra (tā ir artrīta forma, piemēram, skābie kristāli, kas normāli jāizņem caur nierēm, jāsavāc locītavās, tāpēc locītavas uzbriest, kļūst sāpīgas) un citas.

Neskatoties uz ķermeņa centieniem, ja cilvēks laika gaitā neko nedara, ķermenis izsmeļ sārmainās rezerves un rezultātā starpšūnu šķidrums un pat asinis kļūst arvien skābākas.

Tas lielā mērā ietekmē šūnu funkciju - enerģijas ražošanu, kā rezultātā cilvēki jūtas noguruši (paskatieties apkārt, cik daudz cilvēku šodien pastāvīgi sūdzas par nogurumu).

Pārmērīgs skābes daudzums samazina šūnu pretestību un pareizu reģenerācijas funkciju, kā arī samazina skābekļa piegādi šūnām. Zemais skābekļa saturs šūnās ļauj vīrusiem un baktērijām vairoties (samazinoties skābekļa daudzumam organismā, imūnsistēma tiek nomākta, un tādējādi tā vairs nespēj atgūties no infekcijām). Ķermeņa skābā un zemā skābekļa vide ir ļoti labvēlīga vēža šūnām - visu vēža pH ir ļoti zems, un ķermenis ir ļoti "paskābināts".

Stress paskābina un noveco ķermeni.

Rūgštinė ir šarminė terpė. Kokie produktai rūgština bei

Ķermenis ir ļoti paskābināts ar kafiju, alkoholu, enerģijas dzērieniem. Visi šie dzērieni ir jāatsakās un jāaizstāj ar ūdeni. Starp citu, lai neitralizētu glāzi kafijas vai kolas (tajā esošo skābi), jums ir nepieciešamas vismaz četras glāzes ūdens.

Rūgštinė ir šarminė terpė. Kokie produktai rūgština bei

Rūgštinė ir šarminė terpė. Kokie produktai rūgština bei

Jūs varat to dzert no rīta, starp ēdienreizēm ar ūdeni. Piemērots tiem, kas spēlē sportu.

Rūgštinė ir šarminė terpė. Kokie produktai rūgština bei
-

-
-

-
- Citi produkti:


-
-
-
-

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties