Praleisti turinį

Zelta mūmija shilaji: dabisks veselības avots

Ievads Dabisko bagātinātāju pasaule izceļas ar vienu nosaukumu, jo tā ir unikāla izcelsme un bagātīgi labumi veselībai- zelta mūmija shilaji . Šis raksts mērķis ir atklāt šīs dabiskās spēka avota...

Ievads

Dabisko bagātinātāju pasaule izceļas ar vienu nosaukumu, jo tā ir unikāla izcelsme un bagātīgi labumi veselībai- zelta mūmija shilaji . Šis raksts mērķis ir atklāt šīs dabiskās spēka avota īpašības, tās ieguvumus, patēriņu un iespējamās blakusparādības.

Kas ir zelta mūmija shilaji?

Izcelsme un sastāvs

zelta mumija shilaji pastāv lipīga, melna, sveķam līdzīga materiāls, kas rodas augu materiāla un minerālu lēnās sadalīšanās vecumā. Tas ir atrodams galvenokārt himalaju klintīs un ir izmantots gadsimtiem tradicionālajā indijas ājurvēdas medicīnā. Šis papildinājums ir bagāts ar fulvoīnskābi un satur vairāk nekā 80 dažādus minerālvielas, padarot to par spēcīgu avotu daudzu labumu veselībai.

Zelta mumija šiladžitas ieguvumi veselībai

Kognitīvā veselība un alcheimera slimība

Fulvoīnskābe šiladzīts ir spēcīgs antioksidants, kas veicina kognitīvo veselību. Tas neļauj jums uzkrāt olbaltumvielu, kas var izraisīt bojājumus smadzeņu šūnām. Tātad, tas var palīdzēt palēnināt progresiju alcheimera slimības un uzlabot kognitīvo funkciju.

Testosterona pieaugums un vīriešu auglību

zelta mumija shilaji var būt noderīga vīriešiem. Ir konstatēts, ka tas palielina testosterona līmeni vīriešiem, kas var uzlabot auglību. Regulāra lietošana šo papildinājumu var palielināt spermas skaitu un motilitāti, veicinot vispārējo auglību vīriešiem.

Hroniska noguruma sindroms un enerģijas atgūšana

Ir zināms, ka shilajit samazina hroniska noguruma sindroma (lns) simptomus un atjauno enerģiju. Tas palīdz uzlabot šūnu funkcijas, kas dabiski palielina enerģijas līmeni un samazina nogurumu.

Anti-novecošanās īpašības

Augstā fulvoīnskābes koncentrācija, spēcīgs antioksidants un pretiekaisuma savienojums šiladzītā palīdz samazināt brīvo radikāļu un šūnu bojājumus organismā. Tas veicina vispārējo vitalitāti, lēnāku novecošanās procesu un labāku veselību.

Augsta augstuma slimība

Tiek uzskatīts, ka shilaji palīdz samazināt daudzus simptomus, kas saistīti ar augstāku augstu sakarā ar savu plašo noderīgu sastāvdaļu klāstu. Tas var uzlabot organisma imunitāti, samazināt iekaisumu un darboties kā enerģijas pastiprinātājs.

Dzelzs deficīta anēmija

Šiladžito papildinājumi var pakāpeniski palielināt dzelzs daudzumu, tāpēc tas var būt potenciāls dzelzs deficīta anēmijas ārstēšana. Tas var palīdzēt palielināt hemoglobīnu, hematokrītu un sarkano asins šūnu, kas ir vitāli svarīgas sastāvdaļas jūsu asinīs.

Sirds veselība

Shilaji var arī aizsargāt sirdi un uzlabot sirds veselību. Tomēr to nedrīkst lietot indivīdiem ar aktīvu sirds slimību, jo tas var pazemināt asinsspiedienu.

Kā lietot zelta mumija shia

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties