Praleisti turinį

kā. Kādi ir veidi, kā iegūt saules enerģiju, ja tās nav?

Saules siltums ne tikai sasilda mūs, bet arī dod mums būtisku enerģiju, paaugstina garastāvokli. Tā ir visas dzīves galvenā enerģija. Bet ko darīt, ja tagad ir ļoti maz Saules? Pirmkārt,...

Saules siltums ne tikai sasilda mūs, bet arī dod mums būtisku enerģiju, paaugstina garastāvokli.

Tā ir visas dzīves galvenā enerģija.

Bet ko darīt, ja tagad ir ļoti maz Saules?

Pirmkārt, lai radītu sevī saulainu emociju un apzināti ieaudzinātu to ar priecīgām emocijām, pamanot, kas ir labs, tādā veidā jūs varēsiet saglabāt enerģiju dienas laikā.

Lielākais pārbaudījums ir neizkliedēt negatīvās emocijas, situācijas. Protams, tas notiek visādi.. mēs esam dzīvi Cilvēki ar emocijām un visu mūsu Visumu — DZĪVĪBU.

Saulaina noskaņa, tie ir svētki. Pirmkārt, mēs radām sevī labu enerģiju-saulainu, tikai tad mums ir ar ko dalīties. Mūsu ģimenei, saviem mīļajiem mēs radām svētku rituālus, vienkārši vienkārši dzerot tēju; svece, krūze, mūzika un jau svētki.

Mēs ēdam produktus, kas uzglabā reālu enerģiju no Saules. Piemēram. Ziedputekšņi, medus, bišu maize, āboli, dažādas ogas, kas nogatavojas īstajā saulē. Ēdiens ir krāsains. Dzeltens, oranžs ir ļoti piemērots. piemēram; ķirbis un mandarīni. Piemērotas ir apelsīnu ēteriskās eļļas.

Garšosim ēdienu ar sildošām garšvielām; sinepes, melnie pipari - tās ir tikai saules garšvielas, ingvers, cayenne- pikantā paprika, ķiploki, oregano, baziliks, sīpoli, mārrutki. Uzskaitītie produkti- palīdz ne tikai sasildīt ķermeni no iekšpuses, bet arī novērš toksīnu, gļotu uzkrāšanos. Tādā veidā mēs varam novērst saaukstēšanos un stiprināt un uzturēt imunitāti.

Tēju pagatavošanai ļoti piemērotas ir sasilšanas, smaržīgas garšvielas, kas arī sasilda, detoksicē ķermeni. Tas būtu; kanēlis, krustnagliņas, anīss, kardamons, fenhelis, kurkuma, ingvers, melnie pipari. Uzskaitītās garšvielas ir sastāvā ; ķermeņa un dvēseles sildošajā tējā "CHAI zeltaini pikants".

Šī tēja pēc garšas, smaržas atgādina jogas tējas, tikai vēl smaržīgāka. Tā kā tā sastāvā joprojām ir savvaļas, tā sauktais svētais baziliks- TULSI. Piemērots dzeršanai visu dienu, ar aukstumu, aukstumu, slimību. Regulāri dzerot šīs tējas gāzes, gļotas neuzkrājas, maigi detoksicē ķermeni.

Jūs varat pagatavot šo maisījumu kā tējas un garšas ceptas preces. Jūs varat aromatizēt tēju ar medu, citronu vai augu pienu. Arī berti uz citām tējām; Detox tēja, enerģijas tēja vai melnā tēja.

garšīgi un labi!

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties