Praleisti turinį

Kāpostu-kāpostu skaidas

kāpostu kāpostu skaidas sastāvdaļas: kuce-lapu kāposti100g indijas100g saulespuķes150 ml ūdensSāļi pēc garšas0,5 a. š. Maltais čili pipari5 gab. Saulē kaltēti tomāti ražošana: sāciet ar mērci: sasmalciniet 100g indijas un 100g...

kāpostu kāpostu skaidas

KALE- lapinių kopūstų traškučiai

sastāvdaļas:

kuce-lapu kāposti
100g indijas
100g saulespuķes
150 ml ūdens
Sāļi pēc garšas
0,5 a. š. Maltais čili pipari
5 gab. Saulē kaltēti tomāti

ražošana:

sāciet ar mērci: sasmalciniet 100g indijas un 100g saulespuķu, sāli, čili, žāvētus tomātus, pievienojiet ūdeni. Jāiegūst bieza mērces konsistence. Saplēst kāpostu lapas gabalos un iemērc mērcē. Tad sausa žāvētājā vairākas stundas, līdz pilnībā sausa.

KALE- lapinių kopūstų traškučiai

kāposti-lapu kāposti ir galvenā augu grupa ar visvairāk hlorofila un visvairāk barojošu vielu-tas ir piemērots dēšanai kokteiļos. Gatavojot salātus, jums vajadzētu sajaukt ar rokām ar šķipsniņu sāls un medus. Kāposti ir bagāti ar olbaltumvielām, t. sk. Vitamīni (b1, b2, b6, c, pp, k, e), folijskābe, un karotīns (provitamīns a) ir atrodami tajos pat 80%. Vairāk nekā viņu baltgalvas radiniekiem. Lapu kāposti ir arī bagāti ar fitoncīdiem, dažādiem enzīmiem, minerālsāļiem, kāliju, fosforu, mangānu, sēru, jodu, dzelzi. Tā ir ļoti noderīga un ārstnieciska dārzeņa.

garšīgi atklājumi :)

gražina gum

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties