Praleisti turinį

Kas ir detoksikācija un kam tas ir nepieciešams?

kas ir detoksikācija un kam tas nepieciešams? Cilvēka organismā dzīvo sliktas un labas baktērijas. Sveiki, Un sliktas baktērijas, vēža šūnas, infekcijas, vīrusi, parazīti dod priekšroku anaerobai, t. i. Ar zemu...

kas ir detoksikācija un kam tas nepieciešams?

Cilvēka organismā dzīvo sliktas un labas baktērijas. Sveiki, Un sliktas baktērijas, vēža šūnas, infekcijas, vīrusi, parazīti dod priekšroku anaerobai, t. i. Ar zemu skābekļa vidi viņiem ir ļoti grūti izdzīvot skābekļa piesātinātā vidē.

Tāpēc ir ļoti svarīgi papildināt savu ķermeni ar šo svarīgo elementu mums-skābekli. Ļoti svarīgi ir arī atjaunot fermentu trūkumu, kas rodas barojoties ar skābām pārtikām-cepšanu, vārīšanu, grauzdēšanu, miltus, piena produktus un bagātīgu dzīvnieku izcelsmes produktu diētu.

Zarnas noņem ne tikai pārtikas atkritumus, bet arī mirušās šūnas un audus mūsu ķermeņa, kā sekas fizisko un aktivitāti. Ja tie netiek noņemti, tas izraisa olbaltumvielu sadalīšanos, kas palielina toksēmiju – asins saindēšanos vai acidozi – palielinot skābumu. Šādu ķermeņa atkritumu uzkrāšanās ir daudz kaitīgāka mūsu veselībai, nekā gaidāms, tāpēc to noņemšana ir viens no svarīgākajiem pasākumiem pozitīvu rezultātu sasniegšanai.

Visa tā rezultātā ir slimības ar zarnām, ādas problēmas.

[0127511] [0127512] olīveļļa, kviešu zaļumi, medus, mandeles, piens. skābināšanas produkti: [0127511] [0127512]

Ja cilvēks ēd veselīgi – ēd dabisku pārtiku un piekopj veselīgu dzīvesveidu – organisms viegli uztur optimālu pH līdzsvaru. Graudi:

[0127511] [0127512] kukurūzas pārslas, pilngraudu kukurūzas un griķi. [0127511]

Piena produkti: Tas rada pagaidu uzglabāšanas telpas, briesmīgas piesārņotāju novietnes, kur atkritumi tiek pagaidu, lai to varētu noņemt no ķermeņa, ja gadījums pienācīgi notiek vēlāk. Gaļa: [0127511] [0127512] antiena, cūkgaļa. [0127511]

Zivis: [0127511] [0127512] karpa, menca, paltus, siļķes, foreles, garneles. [0127511] Taukos šķīstošās toksiskās vielas vienkārši tiek pārsūtītas uz taukaudiem un tur uzglabātas.

Tas var izskatīties ļoti dīvaini, bet skāba un sārma ķermeņa līdzsvaru nav mazāk ietekmē dzīvesveids. Tieši tajās vietās urīnskābes kristāli tiek noguldīti, kad bioloģiski noārdāmie krātuves ir pārpildītas.

[012759] [0127510] info-lietuvas veselība [0127512] [0127512] Vispirms saistaudos, tad locītavās un cīpslās, un pēc tam muskuļos vai to grupās, kuras mēs izmantojam vismazāk. Šie muskuļi tiek pakļauti skābēm, kļūst nekustīgi un ir pakļauti krampjiem. Process turpinās tālāk. No muskuļu skābes iekļūst saites, kas saglabā locītavu kustību.

Turklāt skāba vide ir kaitīga sarkanajiem asins šūnām.

Ķermenis līdzsvaro ph un cenšas uzturēt optimālo ķermeņa ph, bet mēs par to maksājam dārgi: lai neitralizētu uzkrāto skābi, ķermenis paņem sārmu minerālvielas no kauliem un citiem svarīgiem orgāniem: kalcija, magnijs, kālijs utt. Tiek uzskatīts, ka organisms ražo holesterīnu un lai tas pasargātu no liekās skābes, kas cirkulē organismā.

Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc asinsvadi sašaurinās. Skābes pārpalikums tauku veidā tiek atlikts uz dažādiem orgāniem.

Tiek uzskatīts, ka zems pH līmenis stimulē triglicerīdu (tauku forma asinīs) veidošanos, kas pēc tam apmetas uz vidukļa, augšstilbiem, asinsvadu sienām un citiem ķermeņa orgāniem. Tauku uzkrāšanās arī palīdz mazliet neitralizēt ph, padarot to tik daudz aptaukošanās cilvēku šodien. Un tāpēc ir ļoti grūti atbrīvoties no šiem taukiem. Lai zaudētu svaru, viena no pirmajām lietām ir normalizēt ph.

Ir daudz gadījumu, kad cilvēki, kuri ir sabalansējuši savu ph, ir spējuši viegli un īsā laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Vēl viena vieta, kur uzkrājas liekā skābe – locītavas, līdz ar to arī to slimības – artrīts, podagra (tā ir artrīta forma, piemēram, skābie kristāli, kas normāli jāizņem caur nierēm, jāsavāc locītavās, tāpēc locītavas uzbriest, kļūst sāpīgas) un citas.

Neskatoties uz ķermeņa centieniem, ja cilvēks laika gaitā neko nedara, ķermenis izsmeļ sārmainās rezerves un rezultātā starpšūnu šķidrums un pat asinis kļūst arvien skābākas.

Tas lielā mērā ietekmē šūnu funkciju - enerģijas ražošanu, kā rezultātā cilvēki jūtas noguruši (paskatieties apkārt, cik daudz cilvēku šodien pastāvīgi sūdzas par nogurumu).

Pārmērīgs skābes daudzums samazina šūnu pretestību un pareizu reģenerācijas funkciju, kā arī samazina skābekļa piegādi šūnām. Zemais skābekļa saturs šūnās ļauj vīrusiem un baktērijām vairoties (samazinoties skābekļa daudzumam organismā, imūnsistēma tiek nomākta, un tādējādi tā vairs nespēj atgūties no infekcijām). Ķermeņa skābā un zemā skābekļa vide ir ļoti labvēlīga vēža šūnām - visu vēža pH ir ļoti zems, un ķermenis ir ļoti "paskābināts".

Stress paskābina un noveco ķermeni.

7 dienu "super detox uztura programma"-pāreja uz jaunu veselības un labklājības līmeni. Sabalansēti un rūpīgi pārdomāti septiņu dienu pārtikas receptes, kas soli pa solim palīdzēs atjaunot ķermeņa līdzsvaru, atjaunot un atjaunot enerģiju un veidot dabas ieradumus rūpēties par sevi un ēst veselīgāku.

Visas receptes tiek izvēlētas tā, ka jūsu ķermenis saņem visas nepieciešamās un visvairāk barojošas vielas, un tajā pašā laikā detoksificē, pilnībā baro jebkuru no tās pašas un nelakstītas gremošanas sistēmas.

Mūsu ķermenis ir unikāls. Tas ir tikai nepieciešams, lai palīdzētu viņam atbrīvoties no toksīniem uzkrāto laika gaitā, lai viņš darbotos dabiski atkal un mēs varam dzirdēt viņa patiesās vajadzības atkal.

https://www.grazinagum.lt/collections/elektronines-knygos/products/7-dienu-super-detox-mitybos-programa

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties