Praleisti turinį

Magnijs, stress, hlorofils

Magnijs, stress, hlorofils, Stress var samazināt magnija līmeni, kas var izraisīt paaugstinātu asinsspiedienu un vēl vairāk paātrināt stresa hormonu adrenalīna un kortizola ražošanu. Magnijs-ir iekļauts augu pigmenta hlorofila sastāvā, un...

Magnijs, stress, hlorofils,

Stress var samazināt magnija līmeni, kas var izraisīt paaugstinātu asinsspiedienu un vēl vairāk paātrināt stresa hormonu adrenalīna un kortizola ražošanu.

Magnijs-ir iekļauts augu pigmenta hlorofila sastāvā, un hlorofils-ir viela, kas liek augiem absorbēt saules enerģiju. Bez magnija nav hlorofila, bet bez tā-dzīve uz zemes. Galu galā, zaļie augi ir barība un enerģijas avots visiem citiem organismiem uz planētas.

Magnis, stresas, chlorofilas

Galvenās pazīmes visbiežāk ir: galvassāpes, reibonis, slikta uzmanības koncentrācija, nogurums, miegainība vai bezmiegs, paaugstināta jutība, uzbudināmība, muskuļu krampji, krampji, bieža sirdsdarbība.

Magnijs tiek uzskatīts par skaistuma elementu. Tās trūkums var novest pie šķidrumu aizturēšanas organismā, kas savukārt reaģē uz ādas stāvokli. Ar magnija trūkumu arvien pastiprinājas arī pirms menstruācijas sindroma (pms) simptomi.

Magnijs ir nepieciešams normālai menstruācijai, ovulācijai, auglībai un grūtniecībai. Tādējādi, tā iegūšana nav pietiekama, menstruālo ciklu var traucēt, ir samazināta grūtniecības iespējamība, un sieviete var izskatīties izsmelti, bāli, pietūkuši.

Magnija nepieciešamība palielinās grūtniecības, laktācijas un menopauzes laikā.

Magnis, stresas, chlorofilas

Šajā periodā, pievienojiet tumši zaļo zaļumu, piemēram, spinātu, kāpostu un lapu bietes jūsu uzturā. Ir iespējams ēst arī brokoļus, ķirbjus, mērcētus riekstus 9, mērcējot ūdenī-aktivizējas barības vielas, uzlabojas absorbcija, it īpaši mandeles), pupiņas, kā arī kakao pulvera patēriņš (labāk negrauzdēta-neapstrādāta kakao).

No rudens līdz pavasarim jūs varat uzlabot savu uzturu, lietojot augu papildinājumu "eliksīrs". To var izmantot visai ģimenei-pieaugušajiem, bērniem un pat gaida.

Magnis, stresas, chlorofilas

Satur ļoti augstas kvalitātes augus, kas bagāti ar hlorofilu (arī magniju), barojošām aļģēm, ogām un augļiem. Šis unikālais papildinājums tas ātri palīdz atjaunot hemoglobīna un feritīna rezerves un stiprināt un saglabāt imunitāti. Jūs atradīsiet cia ...

Lietosim savvaļas ogas, piemēram, dzērvenes, dzērvenes, smiltsērkšķi-tie ir bagāti ar vit c, minerālvielām, vitamīniem, vielām, kas ārstē urīnsistēmu, samazina iekaisumu organismā. Tas ir ļoti svarīgi ne tikai ziemā, bet arī visu gadu, lai palikt vesels.

Piemēram. Gatavojot kokteili

1 glāze dzērvenesMagnis, stresas, chlorofilas

1-2 gab āboli (ļoti vērtīgs-skudrs)

1 banāns

70-100g. Spināti

3-4 cm ingvera sakne

4-5 cm kurkuma sakne

0.5 a.š iesala ceilonas kanēlis

Visi komponenti tiek ievietoti slīpmašīnā-blenderī. Mēs sasmalcinām līdz viendabīgai konsistencei.

Jūs varat dzert šādu kokteili no rīta, dienā vai pat vakarā.

Tas būtu ļoti labi, ja jūs iekļaut augstu magnija produktus jūsu regulāru diētu.

Uz veselību

Vairāk recepšu barojošiem kokteiļiem var atrast grāmatās, cip grāmatu sadaļā. .

Un slikti.

www.grazinagum.lt


Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties