Praleisti turinį

Meitenes, sievietes! Vai jūs zināt, ko ēst, dzert menstruāciju laikā?

Meitenes, sievietes, Menstruāciju laikā vai pēc tam, es domāju, ka jūs jūtaties vairāk nekā vienu reizi, vai esat jutis nepieciešamību pēc tādiem produktiem kā bietes, ķirši, melnās jāņogas utt? Pats...

Meitenes, sievietes,

Menstruāciju laikā vai pēc tam, es domāju, ka jūs jūtaties vairāk nekā vienu reizi, vai esat jutis nepieciešamību pēc tādiem produktiem kā bietes, ķirši, melnās jāņogas utt? Pats ķermenis ļoti labi reaģē uz to, kas viņam trūkst. Galu galā, mēs zaudējam tik daudz asins! Lai gan tiek teikts, ka viņš atgūst... Diemžēl realitāte ir tāda, ka ļoti bieži tas ir apakšveļas, hroniska noguruma, melancholijas, enerģijas trūkuma cēlonis. Kā vienmēr vislabāk reaģēt un rīkoties laikā. Ko mēs darām? Šeit ir dažas receptes, produkti, kas palīdzēs ķermenim justies labi vienmēr :) pat menstruāciju laikā .. Jā! Dažiem tas izklausās kā sasniegt telpu. Sākt!!!

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

1. Ir svarīgi dzert ūdeni ar citronu sulu no rīta. Vislabāk ir saglabāt ūdeni siltu, mājīgu dzert. Tas var būt pat karsts. Tas ir kā asins plūsma tiek pārvietota no rīta. Tas ir ļoti svarīgi pat mākslas periodā, bet arī katru rītu. Katru dienu, pārliecinieties, lai vismaz 2 litri tīra ūdens. Samazināt kafiju, kas īpaši noņem šķidrumu no ķermeņa, un tajā pašā laikā kālijs, magnijs, vitc un citas nepieciešamās barības vielas. Kas ievērojami vājina asinis, imunitāti un visu ķermeni.

2. Gulēt. Ir nepieciešams gulēt līdz 23 pm. Šādā veidā organisms atpūsties, atgūst spēku, un mākslas laikā nejūtos daudz noguruma.

3. Tas ir ļoti labvēlīgi sākt dzert zaļos kokteiļus no rīta vai dienas laikā. Kaudzes granātābolu ogas. recepte -šeit jūs atradīsiet recepti kokteilam ar granātābolu un par granātābolu lietderību.

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

Gatavojot barojošus kokteiļus, jūs varat papildināt ar dzērvenēm, spinātu, nātru, pienenes lapām. Ja jums nav šo papildu traumas, kas ievērojami nostiprina asinis. Jūs varat berti eliksīrs šeit. (satur sastāvdaļas, kas stiprina, baro asinis un visu organizāciju) un kontinentu šeit. . (Kompozīcijā Ir nātru un pieneņu lapas)

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

4. Ņemt bietes. Pagatavojiet salātus, ielieciet kokteiļus, zupas. Nevārīti bietes būtu labvēlīgi. Tādā veidā tie ir zaļi, nesabojāti aktīvās barības vielas. Bietes jau sen ir pazīstamas ar kipiem ļoti lieliskiem dārzeņiem asinīm, aknu stiprināšanai, attīrīšanai, pārbūvei. Piemēram. Sagatavot šādus salātus. Sagriež bietes ar biešu tarka. Smalki sasmalciniet sīpolu, ko jūs īsi marinēt ar sāli un citronu sulu. Tas padara sīpolu mīkstinātu, kļūst garšīgāks, nejūtas to asa smarža. Jūs varat ceļot un sazināties :) tad samaisa to kopā, sajauc to ar pipariem, saulespuķu un ķirbju sēklām (jūs varat cept sēklas uz īsu laiku) ar aukstu spiedienu saulespuķu, olīvu vai ķirbju eļļa.

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

5. Ēst vairāk zaļo dārzeņu. Piemēram, koriandrs, rukola, dažādi salāti-tikai zaļi, brokoļi.

6. Sagatavot griķi, kas ir daudz dzelzs. Ņem tos neapstrādātus, bet nav cepti. Kā tos sagatavot skatīt šeit...

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

7. veikt preparātus, kas var palīdzēt jums laikā un pēc menstruācijas. Viens no tādiem sievietēm šeit . .. Ar augu fitoestrogēniem. Kas ir nepieciešami mūsu lieliskai labklājībai. Sabalansēta augu sinerģija tikai, lai saglabātu mūsu sieviešu veselību, labklājību, saskaņotu garastāvokli .. Try :)

Jo vairāk jūs palikt svaigā gaisā... Veselībai www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties