Praleisti turinį

Vissvarīgākais skābju/sārmu ph organismā-līdzsvars organismā-svarīgs veselības rādītājs,

Organismā svarīgākā skābe /bāzes PH - līdzsvars organismā- svarīgs veselības rādītājs, Vissvarīgākais ir asins pH, un tas ir no 7, 35 līdz 7, 45. Kā redzat, asins pH svārstības ir...

Organismā svarīgākā skābe /bāzes PH - līdzsvars organismā- svarīgs veselības rādītājs,
Vissvarīgākais ir asins pH, un tas ir no 7, 35 līdz 7, 45. Kā redzat, asins pH svārstības ir ļoti mazas. Un pat ļoti neliela novirze no šīs normas ievērojami maina ķermeņa elektroķīmiskos procesus.
Organizme svarbiausias Rūgščių/šarmų PH - pusiausvyra
Ja cilvēks ēd veselīgi – ēd dabisku pārtiku un piekopj veselīgu dzīvesveidu – organisms viegli uztur optimālu pH līdzsvaru. Diemžēl šodien daudzu cilvēku uzturā dominē rafinēti produkti - cukurs, baltmaize un balto miltu izstrādājumi, baltie rīsi, neveselīgi hidrogenēti tauki.
Visi šie produkti ievērojami paskābina ķermeni un ilgākā laika periodā izraisa veselības problēmas un hroniskas slimības.
Organisms līdzsvaro pH līmeni un cenšas pēc iespējas uzturēt optimālu organisma pH līmeni, taču mēs par to dārgi maksājam – lai neitralizētu uzkrāto skābi, organisms no kauliem un citiem dzīvībai svarīgiem orgāniem ņem sārmainas minerālvielas – kalciju, magniju, kāliju u.c. Tiek uzskatīts, ka organisms ražo holesterīnu un lai tas pasargātu no liekās skābes, kas cirkulē organismā.
Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc asinsvadi sašaurinās. Skābes pārpalikums tauku veidā tiek atlikts uz dažādiem orgāniem.
Tiek uzskatīts, ka zems pH līmenis stimulē triglicerīdu (tauku forma asinīs) veidošanos, kas pēc tam apmetas uz vidukļa, augšstilbiem, asinsvadu sienām un citiem ķermeņa orgāniem. Tauku uzkrāšanās arī nedaudz palīdz neitralizēt pH līmeni - tāpēc mūsdienās ir tik daudz cilvēku ar lieko svaru. Un tāpēc ir ļoti grūti atbrīvoties no šiem taukiem. Tāpēc, lai zaudētu svaru, viena no pirmajām lietām, kas jādara, ir normalizēt pH.
Organizme svarbiausias Rūgščių/šarmų PH - pusiausvyra
Ir daudz gadījumu, kad cilvēki, līdzsvarojot pH līmeni, varēja viegli un īsā laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.
Vēl viena vieta, kur uzkrājas liekā skābe – locītavas, līdz ar to arī to slimības – artrīts, podagra (tā ir artrīta forma, piemēram, skābie kristāli, kas normāli jāizņem caur nierēm, jāsavāc locītavās, tāpēc locītavas uzbriest, kļūst sāpīgas) un citas.
Neskatoties uz ķermeņa centieniem, ja cilvēks laika gaitā neko nedara, ķermenis izsmeļ sārmainās rezerves un rezultātā starpšūnu šķidrums un pat asinis kļūst arvien skābākas.
Tas lielā mērā ietekmē šūnu funkciju - enerģijas ražošanu, kā rezultātā cilvēki jūtas noguruši (paskatieties apkārt, cik daudz cilvēku šodien pastāvīgi sūdzas par nogurumu).
Pārmērīgs skābes daudzums samazina šūnu pretestību un pareizu reģenerācijas funkciju, kā arī samazina skābekļa piegādi šūnām. Zemais skābekļa saturs šūnās ļauj vīrusiem un baktērijām vairoties (samazinoties skābekļa daudzumam organismā, imūnsistēma tiek nomākta, un tādējādi tā vairs nespēj atgūties no infekcijām). Ķermeņa skābā un zemā skābekļa vide ir ļoti labvēlīga vēža šūnām - visu vēža pH ir ļoti zems, un ķermenis ir ļoti "paskābināts". Stress paskābina un noveco ķermeni.
Organizme svarbiausias Rūgščių/šarmų PH - pusiausvyra
Lai sārminātu organismu, pirmais, kas jādara, ir jāatsakās vai vismaz jāsamazina produkti, kas paskābina organismu – cukurs, baltmaize un balto miltu izstrādājumi, baltie rīsi, neveselīgie tauki (hidrogenēts – margarīns, ziežamie maisījumi, tauki ar omega 6 pārsvaru – sojas, saulespuķu, kukurūzas eļļas), dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielas (tas jālieto ar mēru vai kādu laiku netiek patērēts vispār) – gaļa, piena produkti.
Ķermenis ir ļoti paskābināts ar kafiju, alkoholu, enerģijas dzērieniem. Visi šie dzērieni ir jāatsakās un jāaizstāj ar ūdeni. Starp citu, lai neitralizētu glāzi kafijas vai kolas (tajā esošo skābi), jums ir nepieciešamas vismaz četras glāzes ūdens.
Kas sārmaina ķermeni?
Organismu ļoti sārmaina svaigi augļi un dārzeņi, citrons ar ūdeni, dziļa elpošana, un tas ir labākais veids, kā uzturēt organisma optimālo pH līmeni.
Iespējams patērēt arī labas kvalitātes sārmainus minerālus – kalciju, magniju, kāliju un MSM (metilsulfonilmetānu)-
kas ir daļa no "Long Life ELIXYRO".
Arī šī produkta sastāvā ir viss augu, ogu, barojošu jūras aļģu spektrs, kas tiek žāvēts temperatūrā līdz 42 grādiem.
Tāpēc uzturvērtība ir maksimāli uzturēta augsta.
Ieteicams lietot ilgāku laiku (2-3 mēnešus) katru dienu.
1-2 tējkarotes (4 g) dienā. Sajauc sulās, augļu vai dārzeņu kokteiļos.
Jūs varat to dzert no rīta, starp ēdienreizēm ar ūdeni. Piemērots tiem, kas spēlē sportu.
Šis unikālais maisījums detoksicē, sārmaina, atjauno ķermeni, stiprina imūnsistēmu, sirds un asinsvadu sistēmas, uzlabo kuņģa, zarnu darbību, iznīcina anaerobās baktērijas, kā arī sliktu elpu, atjauno kuņģa skābumu, ēdot grēmas, regulē asinsspiedienu, novērš nogurumu, uzlabo miega kvalitāti.
Jūs to varat iegādāties šeit
Un tas ir ļoti labvēlīgi veikt ik pēc 2-3 vīriešiem. detoksikācijas izlādes programma, kas palīdz atjaunot PH, kā rezultātā mums ir vairāk enerģijas, viegli izšķīdina kilogramus, kas ir tā sauktie "izdedži".
https://ilgamgyvenimui.lt/collections/elektronines-knygos/products/7-dienu-super-detox-mitybos-programa

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties