Praleisti turinį

Zaļās pupiņas un sēņu rags

Lieliska sinerģija, garšīga un veselīga kombinācija, Zaļajām pupiņām, kas ir ļoti vērtīgs dārzenis, ir VitK, kas ir nepieciešams tagad! Lai asimilētu labāk VitD. Un aiznesa līdz kauliem. Sparģeļiem piemīt pretvēža...

Lieliska sinerģija, garšīga un veselīga kombinācija,

Zaļajām pupiņām, kas ir ļoti vērtīgs dārzenis, ir VitK, kas ir nepieciešams tagad! Lai asimilētu labāk VitD. Un aiznesa līdz kauliem. Sparģeļiem piemīt pretvēža īpašības.

Šparaginių pupelių bei grybų ragu

Viņiem ir īpašības, kas aizsargā sirdi, samazina sliktā holesterīna līmeni asinīs.

Sēnes sasmalcina un labi karsē.

Brūnie šampinjoni - aromātiski, garšīgi un barojoši. Satur aminoskābju, olbaltumvielu, vitc, B12, B 1, B 2, folskābes, kālija, dzelzs un cinka avotu.


Būs nepieciešams;

zaļās pupiņas, brūnie šampinjoni, tomāti, saules bāzes tomāti, sarkanie sīpoli, sāls, kajēna, ķiploki, itāļu garšaugi, citrons.

Es sasmalcināju sparģeļus un ceturtdaļas šampinjonus.

Es ātri viegli apcepu sēnes ar ghee sviestu, pēc tam pievienoju zaļās pupiņas.

Atsevišķi es berzēju tomātus blenderī, saulē J.tomāti, ķiploki, itāļu garšaugi (baziliks, oregano, majorāns ). Turklāt jūs varat sālīt berti , cayenne- vai čili.

Es sasmalcināju sarkano sīpolu, sajaucu to kopā ar šķipsniņu sāls, citrona šļakatām.

Es īsi iesildījos kopā. Viss!

Pārkaisa ar ciedru riekstiem, sasmalcinātām bertoletijām vai rīvētu cieto sieru.

Var ēst ar skābētiem kāpostiem.

Šparaginių pupelių bei grybų ragu

Garšīgi un veselībai 😊

Ko par zaļajām pupiņām saka dakteris A. Unikauskas?

Šparaginių pupelių bei grybų ragu

Viņa stiprina kaulus: "Tie ir ļoti bagāti ar K vitamīnu, kas stiprina kaulus. Gados vecākiem cilvēkiem zaļās pupiņas – lieliska osteoporozes profilakse. K vitamīns palīdz uzturēt pareizu kaulu blīvumu, un kaulu lūzumu gadījumā tas veicina dzīšanu."

"Zaļās pupiņas aizsargā sirdi, pazemina sliktā holesterīna līmeni asinīs, palīdz pārvaldīt metabolisko sindromu, kas ievērojami palielina insulta, sirdslēkmes un diabēta attīstības risku," saka mediķis.

Starp citu, pēc A. Unikauskas vārdiem, visvairāk pētītie zaļo pupiņu ieguvumi ir noteiktu vēža formu ārstēšana un vēža šūnu izplatīšanās apturēšana visā ķermenī. "Regulāra zaļo pupiņu lietošana samazina risku saslimt ar krūts, zarnu un prostatas vēzi. K vitamīns, ko tie satur, samazina arī kuņģa, deguna un rīkles vēža risku," skaidro profesors.

Vēl vairāk recepšu atradīsi grāmatās un blogos; www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties