Praleisti turinį

Ķirbji. Pērļu putru priekšrocības. Vegānu paella ar ķirbju un pērļu putriem.

Ķirbji-super dārzeņi! Tas palīdzēs ne tikai atbrīvoties no papildu kilogramiem, bet arī stiprināt veselību un palīdzēt atjaunot. Tie ir pietiekami bagāti-jūs varat veikt daudz garšīgu un noderīgu ēdienu no ķirbjiem....

Ķirbji-super dārzeņi!

Tas palīdzēs ne tikai atbrīvoties no papildu kilogramiem, bet arī stiprināt veselību un palīdzēt atjaunot. Tie ir pietiekami bagāti-jūs varat veikt daudz garšīgu un noderīgu ēdienu no ķirbjiem.

Moliūgai. Perlinių kruopų nauda. Vegan paella su moliūgais

Ķirbji palīdzēs pakāpeniski noņemt šķidrumu no ķermeņa. Tas labvēlīgi ietekmēs aknu un nieru darbību, uzlabotu sejas krāsu.

T vitamīns atrodams ķirbju palīdz mūsu organismam labāk absorbēt taukus un smagos pārtikas produktus. Tas novērš tauku uzkrāšanos uz vidukļa.

Uztura speciālisti bagātinājas ar ķirbjiem iesaka uzturu visiem cilvēkiem, kuriem ir liekais svars. Ķirbju diēta palīdzēs efektīvi zaudēt svaru un neradīs kaitējumu veselībai.

Ķirbju diētu var saukt par rudeni, jo šie dārzeņi nogatavojas rudenī. To priekšrocība ir tā, ka ķirbjus var uzglabāt ilgu laiku. Tādējādi šīs diētas var sekot gandrīz deviņus mēnešus gadā.

Moliūgai. Perlinių kruopų nauda. Vegan paella su moliūgais

Saskaņā ar speciālistiem, ķirbji ir ideāls produkts novājēšanu. Ķirbjiem ir daudzas noderīgas īpašības: palīdz noņemt toksīnus no ķermeņa, efektīvi attīra ķermeni, stiprina imunitāti, aizsargā pret priekšlaicīgas novecošanās pazīmes. Pērļu putru galvenā īpašība ir fosfors, tā pērļu putru bagātība gandrīz divreiz pārsniedz otru. Fosfors ir ne tikai nepieciešams normālai vielmaiņai, labai garīgai darbībai, bet arī muskuļiem.

Moliūgai. Perlinių kruopų nauda. Vegan paella su moliūgais

Pērļu putras ir ļoti veselīgs produkts. Pēc to īpašību izpētes zinātnieki konstatēja, ka tajos ir gandrīz visas cilvēka organismā nepieciešamās bioloģiski aktīvās barības vielas. Putru lietošana palīdz saglabāt skaisto ādas izskatu, atbrīvoties no grumbām, noņemt kaitīgas vielas, kas uzkrājas organismā.

Moliūgai. Perlinių kruopų nauda. Vegan paella su moliūgais

Ūdenī, kurā pērļu putraimi iemērc, ir daudz gordecina, dabīgs antibiotiks, kas ir noderīgs organismam. Šī ūdens ir pozitīva ietekme uz aknām. Vairāk šķiedru pērļu putraimos nekā rīsos, bet arī kviešos. Šīs putras var saukt par ķermeņa slotu!

"" vegan paella "

Moliūgai. Perlinių kruopų nauda. Vegan paella su moliūgais

Silts, barojošs, garšīgs ēdiens.
jums būs nepieciešams:
1 glāze pērļu putru,
1/4 vidēja ķirbja,
5-6 šķēles saulē žāvētu tomātu,
5-6 gadus no naftas,
1 a.š warrior,
0.5 a.š kajeno,
0,5-1 a.š sāļi,
2-3 zariņi pētersīļu.
sagatavošana:
Putras uzsūcas aukstā ūdenī 3-4h. Vēl labāk naktī.
Tādā veidā jums ir nepieciešams gatavot īsāku un uzturvērtības būs lielākas.
Mēs ievietojam putraimus un citas sastāvdaļas verdošajā ūdenī. Izņemot pētersīļus.
Verdame max. 5-10min. Uzsūksim 20 minūtes. Pietūkums, ir jābūt vēl pāris brīvo pirkstu ūdens. Ja trūkst, pievienojiet papildus.
Pasniedzot, apkaisa ar sasmalcinātu pētersīļu.
Tas ir ļoti garšīgi ēst ar skābo kāpostu un biešu.
Skatīt šeit:
Let's be healthy and happy :)
Gražinas gumija

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties