Praleisti turinį

Pirmais pavasara augs ir nātrene. Dzelzs, kalcija, vitk. Kokteiļa recepte.

Class = "gmail_quote"> pirmā pavasara ražotne nātrene tam ir ne tikai daudz dzelzs, bet arī daudz kalcija! saskaņā ar olbaltumvielu saturu nātrene nesasniedz pākšaugiem. nātru šķiedras satur lignīnu un celulozes...

Class = "gmail_quote">

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. pirmā pavasara ražotne

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. nātrene Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. tam ir ne tikai daudz dzelzs, bet arī daudz kalcija!

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. saskaņā ar olbaltumvielu saturu nātrene nesasniedz pākšaugiem.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. nātru šķiedras satur lignīnu un celulozes polisaharīdus ar vitamīniem c, k, e, b grupu. Tie palīdz noņemt toksīnus.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. beta karotīns uzlabo redzi. Stropi ir bagāti ar aminoskābēm, mikroelementiem, kas kopā ar vitamīniem stiprina un ārstē cilvēka ķermeni.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. urticaria satur k vitamīnu, uzlabo asins recēšanu, ir pretiekaisuma iedarbība.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. urticaria satur skudrskābi, kurai ir antiseptiskas un attīrīšanas iezīmes.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. pirmais kokteilis ar nātriem Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

1 gab. banāns

1 gab. apple

3 gab. kivi

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. divas saujiņas nātru

visi komponenti tiek ievietoti slīpmašīnā. Piepildiet ar ūdeni. Berze uz cietu konsistenci.

Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

garšīgi un veselība Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK. neaizmirstiet!

par asinīm, imunitāti, feritīna atgūšanu, refluksa dzērienu "eliksīrs" Pirmasis pavasario augalas DILGĖLĖ. Geležis, kalcis, VITK.

barojošāki, sārmaināki un ārstnieciskāki kokteiļi ir atrodami grāmatā "gražina gum " "3 dienu kokteiļu programma" un citi.

www.grazinagum.lt



--
respectfully, a dministration
tel. 37063888999
el. Pasta nodaļa: g Glongevity@gmail.com
tiešsaistē: www. Ilgmūžība.Lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties