Praleisti turinį

1. diena. Uztura programma, kas attīra ķermeni

1 diena. Uztura programma, kas attīra ķermeni Pavasarī daudzi no mums jūtas pastorāli, apgrūtināti, zaudē enerģiju un nav tik skaisti." Kā atgūt spēkus un ķermeņa līnijas? Izmēģiniet autora daļu no...

1 diena. Uztura programma, kas attīra ķermeni

Pavasarī daudzi no mums jūtas pastorāli, apgrūtināti, zaudē enerģiju un nav tik skaisti." Kā atgūt spēkus un ķermeņa līnijas? Izmēģiniet autora daļu no Gianna Gum detoksikācijas diētas..

Pēc detoksikācijas svara zudums ir ātrāks, palielinās enerģija, āda un mati atjaunojas, uzlabojas garīgā aktivitāte, palēninās novecošanās procesi, jo no organisma tiek izvadītas kaitīgās vielas-toksīni.

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Detoksikācijas uztura plāns tiek sastādīts ļoti uzmanīgi. Jūs saņemsiet visas nepieciešamās uzturvielas un enerģiju, jūs nejutīsiet badu, diskomfortu, atšķirībā no nogurdinošām, zema uztura diētām.

Kādas ir organzācijas priekšrocības?

Šāds uzturs, kas balstīts uz sārmainu augu pārtiku, palīdz noņemt toksiskas vielas ne tikai no gremošanas trakta, bet arī no organzim audiem un šūnām. Tādā veidā tiek atjaunots sārmu un skābju līdzsvars, tiek nomākta sēnīšu, baktēriju augšana, samazinās gļotas, kas uzkrājas uz resnās zarnas sienām un traucē noderīgu vielu uzsūkšanos (vēl labāki rezultāti, papildus izmantojot "Tīrība" vai "Slim Wella")

Turklāt organzim saņem vairāk enerģijas, uzlabojas tā vispārējais stāvoklis. Tā kā kopā ar sārmainu pārtiku jūs saņemat pilnvērtīgu pārtiku, kas bagāta ar aktīviem fermentiem. Šāds uzturs palīdz atjaunot un uzlabot gremošanas fermentu un zarnu mikrofloras darbību, kas ir pamats labai vielmaiņai, lieliskai labsajūtai, enerģijai, skaistumam, ilgai, bez slimībām dzīvei. Programma jāturpina vismaz 3-7 dienas vai pat 14-21 dienas. Ir lietderīgi detoksicēt ķermeni reizi ceturksnī, uz sezonas maiņas robežas.

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Nav noslēpums, ka organzim ir nepieciešama neveselīga pārtika, ja tai trūkst nepieciešamo vitamīnu, minerālvielu. Nebrīnieties, ka pēc programmas jūs vēlēsities veselīgākus, atšķirīgākus ēdienus. Tas notiek tāpēc, ka pēc tam, kad esam atbrīvojušies no gadiem uzkrātā junk, mūsu ķermenis beidzot sāk uzzināt, kas tam patiešām ir vajadzīgs un trūkst. Tad dodiet priekšroku nevis konditorejas izstrādājumiem, steikiem, bet gan veselīgākiem produktiem. Jūs iemācīsities pamanīt kaina patiesās vajadzības, un neapzināti veidosies jauni, veselīgi ēšanas paradumi.

Zarnas noņem ne tikai pārtikas atkritumus, bet arī mūsu ķermeņa mirušās šūnas un audus. Ja tie netiek noņemti, tas izraisa olbaltumvielu sadalīšanos, kas palielina toksēmiju – asins saindēšanos vai acidozi – palielinot skābumu. Šādu ķermeņa atkritumu uzkrāšanās ir kaitīga mūsu veselībai daudz vairāk, nekā tiek uzskatīts, tāpēc to likvidēšana ir viens no svarīgākajiem pasākumiem pozitīvu rezultātu sasniegšanai.

Cilvēka ķermeni apdzīvo sliktās un labās baktērijas. Labās baktērijas plaukst ar skābekli bagātinātā vidē. Un sliktas baktērijas, vēža šūnas, infekcijas, vīrusi, parazīti un sēnītes dod priekšroku anaerobai, t.i., zema skābekļa videi, un viņiem ir ļoti grūti izdzīvot skābekļa piesātinātā vidē.

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Tāpēc ir ļoti svarīgi papildināt savu ķermeni ar šo elementu, kas mums ir vitāli svarīgs – skābekli. Ļoti svarīgi ir arī atjaunot fermentu trūkumu, kris rodas, ēdot skābus ēdienus - cepšanu, pārgatavošanu, cepšanu, miltus, piena produktus un bagātīgu dzīvnieku izcelsmes produktu uzturu.

Šī detoksikācijas programma ir balstīta uz sārmainu uzturu. R.O.Young un Sh.Redford grāmatā "Ph brīnums" tās būtība ir lieliski izklāstīta. Cilvēka labsajūta, ādas stāvoklis, spars ir atkarīgs no ph barotnes, tāpēc vispirms tas ir pareizi jāatjauno un jācenšas to saglabāt. Piemēram, sakarā ar traucēto skābju līmeni kuņģī sākas dažādas kuņģa-zarnu trakta slimības.

No kā mums vajadzētu atteikties detoksikācijas periodā?

Visvairāk organzimu paskābina balto kviešu miltu izstrādājumi, baltais rafinētais cukurs, saldpiena produkti, kafija, alkohols un, protams, stress.

Arī tīrīšanas periodā atteikties no dzīvnieku izcelsmes produktiem; gaļa, zivis, olšūnas, cepta, grauzdēta, koncerved, pārstrādāta pārtika. Mēs mainām kafiju uz pu-erh vai maté tēju.

Būtu ļoti noderīgi kopā ar uzturu lietot organzim tīrīšanas līdzekļus un vienlaikus atjaunojošus un stiprinošus produktus- komplektus.

Verminus-dzert tējkaroti ar nelielu ūdens daudzumu pirms pusdienām un vakariņām (ātrāk attīrot no baktērijām, vīrusiem, gļotām) Piemērots lietošanai bērniem un ģimenes locekļiem profilaktiski, ja mājās audzējat mājdzīvniekus, kas ir vīrusu, parazītu nesēji.

Tīrība- šķiedru maisījums-zarnu slota. Slim Wella- sveikesniam lieknėjimui. Lietojiet tos pēc 1-2 v.š. sajaukšanas glāzē silta ūdens, dzeriet starp ēdienreizēm. Ir iespējams ielej kokteiļos kā biezinātāju.

Eliksīrs- sārmains, īpašu augu maisījums ķermeņa stiprināšanai. Piemērots bērniem. Zaļā Ambrosia- pieaugušajiem. Dzert ar ūdeni no rīta, starp ēdienreizēm. Palīdz ar refluksu.

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Nepieciešamie rīki ēdiena gatavošanai virtuvē

Jums būs nepieciešams blenderis (kokteiļa / blenderis) smalcinātājs, rīve, griešanas dēļi, naži, noslēgti konteineri pārtikas uzglabāšanai. Atkarībā no organisma piesārņojuma, labsajūtas un vajadzībām vislabāk ir ievērot detoksikācijas diētas plānu vismaz 3-7d. Jūs varat sagatavot lielāko daļu pārtikas iepriekš un uzglabāt ledusskapī, nēsāt to uz darbu, mācīties vai skolu.

Brokastis

No rīta mēs dzeram glāzi silta ūdens ar pusi citrona sulu.

1 diena. Organizmą valanti mitybos programakokteilis "Vitamīnu lādiņš"

ārkārtīgi atsvaidzinoši, garšīgi..

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

2 gab kivi,

1 ābols,

2 cm. ingvers (ja gatavojat bērniem, varat pievienot mazāk)

0,5 kaļķi ar mizu,

Jūs varat saldināt a.š medu. Ja vēlaties maigāku garšu, dodiet banānu.

Mēs ievietojam sastāvdaļas blenderī, ielej ūdeni līdz apsēklošanai, pārspēj līdz integritātei.

garšīgi un veselībai :)

Papildus ļoti piemērots organisma "Eliksīra" sārmaināšanai

PUSDIENAS

Saulespuķes izplatījās itāļu valodā

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Ļoti ātri pagatavots, piesātināts un garšīgs. Šajā receptē pamatu veido saulespuķe, un 50 g saulespuķu satur visu dzelzs dienas devu. Turklāt sēklu absorbcija ir augstāka pēc to mērcēšanas ūdenī.

Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas:

300 g saulespuķu (iemērc 6-8 stundas). ūdenī)
1 vidējs burkāns
puse paprikas
5 gab. saulē kaltēti tomāti
0,5 a. š. Sāls
sula no pusi citrona
1/4 a. š. Kajeno
1/4 a. š. melnie pipari
1 a. š. itāļu garšaugu maisījums

Ēdienu gatavošana:

mēs ievietojam visas sastāvdaļas pārtikas smalcinātājā-kombinācijā ar asmeni burta S formā. Mēs sasmalcina līdz gludai. Izplatīšanos var uzklāt uz gurķiem, cukini, žāvētas rīvmaizes.

Mēs to ēdam kopā ar pikantu tomātu zupu!

Pikantais tomātsy

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Porcijas: 1
Gatavošanas laiks: 7 min

Sastāvdaļas:

2 tomāti
1 gurķis
0.5 avokado
0,5 pipari
2 ķiploka daiviņas
1 a. š. Sāls
0,5 a. š. Kajeno
ūdens
lucernas asnu dekorēšanai

Ēdienu gatavošana:

Mēs ieliekam visas sastāvdaļas blenderī, ielej pietiekami daudz ūdens, lai apsēklotu produktus - mēs visu sasmalcinām. Pasniedzot, jūs varat ievietot kubiņos sagrieztus tomātus uz šķīvja un izrotāt ar lucernas kāpostiem. Ja vēlaties zupu padarīt vēl piesātinātāku - tajā pašā laikā blenderī ielieciet nedaudz saulespuķu sēklu, kas vairākas stundas iemērc ūdenī. Jūs varat gatavot ar karstu ūdeni vai sasildīt to.

Mēs ēdam kopā ar saulespuķu izplatīšanos!

Vakariņas
Brokoļu salāti ar ananāsu jogurtu
1 diena. Organizmą valanti mitybos programa
1 diena. Organizmą valanti mitybos programa
Lielisks skaņotājs.. Brokoļi ir ļoti barojoši. Lai saglabātu to uzturvērtību, iesaku tos sagatavot šādā veidā...

Sastāvdaļas:

1-1,5 glāzes sasmalcinātu brokoļu
1/4 cukini
50-100 g saulespuķu kāposti (jūs varat nomainīt ar citiem kāpostiem)
1/4 granātābolu sēklu
1/4 citronu sula
1/2 a. š. sāļi

Ēdienu gatavošana:

Apkaisiet brokoļus ar citronu sulu un sāli. Labi samaisiet, berzējiet sāli brokoļos, lai tas mīkstinātu.
Pārējās sastāvdaļas sajauc kopā ar brokoļiem. Izņemot granātābolu sēklas, ar kurām mēs apkaisīsim salātus.
Mēs gatavojam mērci:
Ananāsu jogurts
0.5 ananāsu lāde
0.5 avokado
1/4 tējk sāls
0,5 tējk kajēna vai čili
Ar blenderi mēs sasmalcinām visas sastāvdaļas līdz viendabīgai konsistencei.
Virs sagatavotajiem dārzeņiem mēs ielejam jogurtu un apkaisa ar granātābolu sēklām.
! Starp ēdienreizēm lietojams "Slim Wella"! glāzē silta ūdens iemaisa 1-2 ēd.k.
Ja vēlaties vairāk receptes, noderīgus padomus un turpināt detoksikācijas programmu, skatiet šeit: www.grazinagum.lt

Pašlaik jūs varat iegādāties uztura programmas komplektos kopā ar produktiem no līnijas "For a Long Life", kas palīdzēs jūsu organzācijai justies vēl vieglākai, veselīgākai un enerģijas pilnai :) Komplektus varat atrast šeit:

Būt veselam un laimīgam :) Atgriež gumiju

www.grazinagum.lt

1 diena. Organizmą valanti mitybos programa

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties