Praleisti turinį

Sievietēm un ne tikai... Sausa āda, agri seja, kakla krokas. Kāpēc? Ko darīt?

Info sievietēm un ne tikai... Mēs visi meklējam vieglu, vieglu veidu, kā būt veselīgākiem, iegūt vairāk enerģijas. Mēs vēlamies zaudēt svaru veselīgā veidā, mēs meklējam veidu, kas nekaitē ķermenim. Agrīnas...

Info sievietēm un ne tikai...

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo
Mēs visi meklējam vieglu, vieglu veidu, kā būt veselīgākiem, iegūt vairāk enerģijas. Mēs vēlamies zaudēt svaru veselīgā veidā, mēs meklējam veidu, kas nekaitē ķermenim. Agrīnas grumbas uz sejas, sausa vai pūtītēm pakļauta āda, tumšas acis, agrīnas grumbas uz kakla - tas ir galvenokārt saldumu, miltu izstrādājumu ēšanas sekas, jo, lai organisms varētu sagremot uzskaitītos produktus, tam ir jāatņem ķermenim daudz ūdens un minerālvielu. Turklāt mēs nepietiekami vingrojam.

Tomēr ir kļūda domāt, ka galvenais ir būt slaidam. Galvenais ir būt veselam. Pat tad, kad mēs esam slaidi, mums ir jārūpējas par to, ko mēs ēdam. Galu galā, plānums nenozīmē, ka jūs varat ēst kaut ko. Agrāk vai vēlāk rodas sekas, pat jaunām sievietēm var parādīties grumbas, kakla āda var izplesties.
Bet tā ir tikai neliela daļa. Vēlāk sākas locītavu sāpes, ekstremitātes sasalst, enerģijas trūkums, citas kaites un slimības sāk apnikt.

Šeit jūs atradīsiet noderīgu informāciju par to, kā atjaunot mitruma līmeni organismā un ādā?
Tāpēc es ieteiktu jums ne tikai no rītiem, bet arī vienu dienu, reizi nedēļā vai vismaz mēnesī, dzert kokteiļus. Līdzsvarotu. Un tie nav tikai augļu kokteiļi. Kas notiek, kad dzeram sabalansētus zaļos un ne tikai augļu, dārzeņu, zaļos kokteiļus? Ķermenis attīra sevi, saņem nepieciešamo pārtiku, ir sārmains, kā arī saņem daudz mitruma no iekšpuses, ko atņem cukurs un milti.

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo

Tā ir arī atelpa no smagas pārtikas sagremošanas. Gremošanai tiek tērēts ļoti liels enerģijas daudzums, un kokteiļi ātri un viegli uzsūcas. Ak, un tas ir labi visiem. Ja Jums ir tendence paaugstināt cukura līmeni asinīs, izvēlieties augļus un dārzeņus ar mazāk cukura, vairāk zaļo lapu zaļumu, kas ir ļoti noderīgi aizkuņģa dziedzerim. Turklāt kokteiļu dzeršana neizraisa izsalkumu un stresu (piemēram, ja tiek ievērotas ierobežotas diētas).

un vairāk par Kolagēnu. Kas ir svarīgi jaunai un skaistai ādai . Vārda "kolagēns" nozīme saka daudz: tulkojumā no grieķu valodas "kolla" nozīmē līmi, "genos" nozīmē ražot. Kolagēns it kā saistās ar audu un orgānu šūnām, tādējādi uzlabojot to stāvokli un funkcijas. Kolagēns ir vitāli svarīgs ne tikai ādai: tas veido arī 53 procentus. locītavu skrimšļi un 27 procenti. Kauls. Kolagēns ir nepieciešams šūnu atjaunošanai, tāpēc ķermenis to pastāvīgi ražo. Tomēr, sākoties novecošanās procesiem, kolagēna ražošana palēninās, tā zaudē savas īpašības. Tieši tad sāk parādīties pirmās grumbas, āda kļūst arvien mazāk stingra.

āda, mati, nagi ir mūsu ķermeņa iekšējā stāvokļa rezultāts. Dažādu iemeslu dēļ, kā arī novecošanās procesos iegūtā olbaltumvielu sintēzes nelīdzsvarotība atspoguļojas "pelēcīgā", "attīstošā" ādā, vājos, bīdāmos, trauslos matos, krāsas krāsā, pīlingā un laužot nagus.
Kolagēns piešķir ādas iekšējai struktūrai tvirtumu un līdz ar to arī mums visiem – īpaši ar vecumu – mitruma trūkumu, kas noved pie pastāvīgas ādas izžūšanas. Šī viela ir noderīga arī veselībai: kauliem, locītavām, acīm, muskuļiem un visa organisma stāvoklim. Mūsdienīgs, steidzīgs un mazvērtīgi ēdošs cilvēks nesaņem pietiekami daudz noderīgu vielu, tāpēc tiem, kas rūpējas par veselīgu izskatu un labsajūtu, ieteicams kompensēt kolagēna trūkumu organismā ar uztura bagātinātājiem.

Lai veicas! G.G.
www.ggrazinagum.lt

moterims ir ne tik... sausa oda, ankstyvos veido, kaklo

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties