Praleisti turinį

Sievietes veselība. Jaunatnes hormoni. Produkti, augi ar jaunatnes eliksīru

Kad sievietes skaistums spīd no iekšpuses. Galu galā ārējais skaistums galvenokārt ir atkarīgs no iekšējās veselības un stāvokļa. Un sievietes veselību ievērojami ietekmē hormonālā fona-hormoni organismā. Vienu šādu sieviešu hormonu...

Kad sievietes skaistums spīd no iekšpuses. Galu galā ārējais skaistums galvenokārt ir atkarīgs no iekšējās veselības un stāvokļa. Un sievietes veselību ievērojami ietekmē hormonālā fona-hormoni organismā. Vienu šādu sieviešu hormonu grupu sauc par estrogēniem.

Moters jaunystės hormonai. Maisto produktai, augalai
Estrogēnu galvenais uzdevums ir nodrošināt sievietes reproduktīvo funkciju. Vārds estrogēns sastāv no divām daļām: oistra-neuzvaramā vēlme, kaislības gēni-izraisa. Vai cita, vairāk burtisks tulkojums-dzīve (spilgtumu) relatīvs. Var teikt, ka tas ir seksualitātes hormons. Tas ir apaļas, sieviešu formas, krūšu un pat sieviešu bojājumi, saskaņā ar ārstiem, ka šis hormons nodrošina.

Ja estrogēna trūkums, šādi simptomi raksturo: pēkšņas izmaiņas līgavas vai pat depresija, pms, celulīts, pieaug svars, siltuma viļņi, bagātīgs svīšana naktī, ātrs nogurums, samazināta pašcieņa, nerūpējas par to izskatu, samazinājās seksuālā pievilcība un juteklisms.

Tas ir iemesls, kāpēc estrogēni-sauc jaunatnes hormonu. Kamēr sieviete jūtas mātīte un pievilcīga, vecums nav svarīgi. Bet tikai ar šīm pazīmēm nav iespējams noteikt estrogēnu trūkuma diagnozi. Simptomi, piemēram, depresija un ātra nogurums ir raksturīgi arī daudzām citām slimībām. Hormonu fona līmeni var noteikt tikai, veicot pētījumus.

Saskaņā ar pētījumu rezultātiem ārsti nosaka alternatīvu vai terapeitisko hormonu terapiju. Tomēr jau sen ir pierādīts, ka mākslīgie hormoni ietekmē ķermeni daudz spēcīgāk un agresīvāk nekā fitoestrogēni -augu hormoni.

Galvenā hormonālās terapijas problēma ir tā, ka ar ilgstošu mākslīgo hormonu lietošanu sievietes ķermenis praktiski pārtrauc tos ražot paši (atceroties, ka maz ir ražojis tos iepriekš). Un šīs procesa atjaunošana pēc tam praktiski vairs nav iespējama.

Moters jaunystės hormonai. Maisto produktai, augalai

fitoestrogēni -augu hormoni darbojas maigi, ne tik agresīvi. Tāpēc, ja izrādās, ka estrogēnu daudzums jūsu organismā ir samazinājies, labāk ir saglabāt to līmeni, ņemot produktus un garšvielas, kas satur augu hormonus. Piemēram. "sievietēm".
Starp citu, tas ir labs veids, kā normalizēt hormonu līmeni pēc dzemdībām, kad organismā strauji samazinās estrogēna ražots, iespējama pēcdzimšanas depresija, mati slīd.

produkti, kas satur fitoestrogēnu

  • Sēklas; linsēklas, sezama sēklas, ķirbju un saulespuķu sēklas,
  • Sojas produkti; sojas pupiņas, tofu, sojas jogurts,
  • Ogas; persiki, zemenes,
  • Dārzeņi; brokoļi, rukola-skaista garša, calafir, lucerna kāposti, mung pupiņu kāposti (radiāls dzēriens) lēcas un pupiņas.

-Rieksti; pistācijas, valrieksti, ciedrs, magoņi un bertoletija.

Linsēklām bez hormonālajām iedarbībām ir arī citas labvēlīgas īpašības sievietes ķermenim (anti-audzējs, ķermeņa attīrīšana, antioksidantu īpašības...).

Linsēklas jāņem iemērc pa nakti, tad to var likt, putojot kokteiļus, mērces utt. Tie var garšot putras, zupas un ēdienus. Augu lignano sastopams arī sezama un saulespuķu sēklās.

Pākšaugi (zirņi, pupiņas, aunazirņi) un, pirmkārt, sojas pupiņas, jo tajos ir izoflavonoīdi, kas ir fitoestrogēnu veids.
Moters jaunystės hormonai. Maisto produktai, augalai

90 procenti. Sojas pupiņas ir ģenētiski modificētas. Un tāpēc, jo īpaši, vēlētos atšķirt un pievienot citu veidu pākšaugiem-lēcas. Viss, kas jums jādara, ir aizvērt tos no vakara. No rīta vāra 15-20 minūtes. Tas ir unikāls produkts sievietēm: lēcas satur maksimālo olbaltumvielu daudzumu augu produktos. Lēcas satur arī triptofānu, kas pārvēršas par serotonīnu, kas savukārt ietaupa no depresijas.


No visiem augļiem lielākā daļa hormona lignano ir aprikozes . Tos var ēst svaigi un žāvēti. Starp citu, hunzu tautā, kas ir slavens ar savu veselību un izturību, aprikozes ir galvenais ēdiens visu gadu.

Skaistuma kūka- ''aprikoze' recepte šeit;

Moters jaunystės hormonai. Maisto produktai, augalai

Šis dabiskais hormons ir atrodams arī dzīvnieku izcelsmes produktos, bet šobrīd ārsti ir vienprātīgi uzskatot, ka pat, lai paaugstinātu hormonu līmeni organismā, tas ir labāk neņemt tos. Visvairāk ieteicams nav to darīt, jo tagad viss gaļa un piens jau ir klāt ar hormoniem, tie satur ķīmiskas vielas, kas veicina dzīvnieku augšanu.
Organismā viņi veic tādu pašu funkciju kā reālie estrogēni.

Starp fitoestrogēniem - soja, zirņi, pupiņas, sēnes, kāposti, plēves, salvija, āboliņš.

nepieciešama fiziskā aktivitāte


Palīdz uzturēt labu sieviešu hormonālās sistēmas darbību.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties