Praleisti turinį

Augu proteīni. Kāpēc tie ir tik svarīgi cilvēka ķermenim?

kā ēdami olbaltumvielas ietekmē veselību? Dabā (dzīvniekiem vai augiem) jūs neredzēsiet nekādu tīru olbaltumvielu nekur. Proteīnu vienmēr ieskauj vai nu ogļhidrāti vai tauki. Tas ietekmē olbaltumvielu gremošanu un absorbciju. Piemēram,...

kā ēdami olbaltumvielas ietekmē veselību?

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

Dabā (dzīvniekiem vai augiem) jūs neredzēsiet nekādu tīru olbaltumvielu nekur. Proteīnu vienmēr ieskauj vai nu ogļhidrāti vai tauki.

Tas ietekmē olbaltumvielu gremošanu un absorbciju.

  • Piemēram, dažiem olbaltumvielām ir vielas, kas bloķē gremošanas enzīmu piekļuvi un aktivitāti (piemēram, riekstiem, tāpēc tas vislabāk ir 12-24 stundas pirms riekstu ēšanas.
  • Iemērc ūdenī).
  • kā sagremot olbaltumvielas?
  • Olbaltumvielas tiek sagremotas ar kuņģa skābi un enzīmiem.
  • Gremošana sākas kuņģī un pēc tam turpinās tievās zarnās, kur olbaltumvielas tiek sadalītas aminoskābēs un uzsūcas asinsrites sistēmā un transportētas uz pareizo vietu.
  • kas traucē olbaltumvielu gremošanu?

Olbaltumvielu gremošanu palēnina kombinētie tauki un sarežģīti ogļhidrāti. Tāpēc šeit ir nepieciešams atcerēties pārtikas tuninga noteikumus un ēst koncentrētus olbaltumvielas ar svaigiem dārzeņiem.
Neapstrādāti proteīni, ceļot caur gremošanas traktu, skābina, izdala toksīnus un tādējādi saindēj ķermeni. Nesagremotie olbaltumvielas, kas iekļūst asinsritē caur caurlaidīgajām zarnu sienām, var izraisīt alerģiskas reakcijas.

kā uzlabot olbaltumvielu gremošanu un uzņemšanu? Olbaltumvielu gremošanu un uzņemšanu uzlabo, ēdot svaigus dārzeņus. Svaigiem dārzeņiem ir fermenti, , kas arī palīdz sagremot olbaltumvielas, kas parasti tiek termiski apstrādāti un vairs nesatur enzīmu.

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

Var izmantot labas kvalitātes fermentus.

Bieži vien ir gadījums, ka proteīni ir aptaujāmi vai nepilnīgi sagremoti, jo ir nepietiekams kuņģa skābes saturs. Un tas ir īpaši izplatīts vecākiem cilvēkiem.

  1. Kuņģa skābes ražošanu palielina tējkarote bišu putekšņiem vai maizi, kas ēst 15 minūtes pirms ēdienreizes.
  2. Arī kuņģa skābes ražošanu veicina ingvers, citrons, ananāsi (kas satur bromelīnu, olbaltumvielu gremošanas enzīmu) un citi dabas produkti.
  3. Ir pat kuņģa skābes bagātinātāji.
  4. proteīns zaļās pārtikas
  5. Saskaņā ar dažiem zaļās pārtikas sekotāji (neapstrādāts foodist ), zaļās augu pārtikas, proteīni ir aminoskābju formā, tāpēc organismā tiek uzsūcēti, nezaudējot tik daudz enerģijas, kā no vārītas olbaltumvielu barības.
  6. Šī iemesla dēļ organismam ir nepieciešams mazāk olbaltumvielu barības.
  7. No neapstrādātas pārtikas iegūtās aminoskābes nekavējoties izmanto organisma olbaltumvielu ražošanu.
  8. Es nevaru apgalvot, ka šis fakts ir 100% patiess, bet es domāju, ka tas ir vērts uzmanību.
  9. Dr. g. Cousens apgalvo, ka no termiski apstrādātās pārtikas uzsūcas ne vairāk kā 50% olbaltumvielu.

cik daudz olbaltumvielu mums ir nepieciešams? Cik daudz dienā cilvēkam ir vajadzīga olbaltumvielu viedoklis tiek atbrīvots. Visbiežāk ir ieteicams 0,5-1 gramu olbaltumvielu uz vienu ķermeņa svara kilogramu. Sportistiem dažreiz ir nepieciešams vairāk.

Bet olbaltumvielu avoti netiek ņemti vērā šeit, jo daži olbaltumvielas uzsūcas labāk citi sliktāk, un arī joprojām ir atkarīga no atsevišķa ķermeņa. cilvēki patērē pārāk daudz olbaltumvielu Lielākā daļa cilvēku (izņemot trešās pasaules valstis) šodien patērē pārāk daudz dzīvnieku olbaltumvielu. Pārmērīga olbaltumvielu patēriņš izraisa dažādas problēmas: skāba ķermeņa un sekas ir tas, ka ķermenis ņem kalciju no kauliem, lai neitralizētu iegūto skābi.

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

Olbaltumvielu gremošana slodzi ķermeni un arī slodzi daudz uz nierēm, jo nieres noņemt olbaltumvielu gremošanas produktus, piemēram, urīnvielas, urīnskābes, kreatīna. Neizmantotie olbaltumvielas pārvēršas par taukiem (ja šīs kalorijas ir neizmantojamas).

Arī dzīvnieku olbaltumvielu pārpalikuma lietošana ir saistīta ar vairākām slimībām: vēzi, sirds un asinsvadu slimībām (augsts spiediens, ateroskleroze-asinsvadu sašaurināšanās un nostiprināšanās, kas ir arī viens no paaugstinātā asinsspiediena cēloņiem utt.

dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielas izraisa slimības?

Saskaņā ar vienu no lielākajiem uztura pētījumiem-“the china study” autors t. Colin campbell, dzīvnieku izcelsmes olbaltumvielu lietošana izraisa daudzas hroniskas slimības. Tika pētīti ķīnas lauku iedzīvotāji un tie, kas ēda visvairāk dzīvnieku olbaltumvielu, galvenokārt cieš no vēža, hroniskas un citas rietumu populācijai raksturīgas slimības. Vēl vairāk, t. s. Kolins kempbels apgalvo, ka, ja vairāk nekā 1,5% kaloriju nāk no dzīvnieku izcelsmes pārtikas, tas ievērojami palielina vēža risku. Atkal, es šeit nerunāju, ka jums obligāti ir atteikties no dzīvnieku olbaltumvielu, bet es tiešām ieteiktu jums ņemt to mērenībā, un, ja jūs to ņemt, ēd labas kvalitātes augu izcelsmes olbaltumvielas. izstrādājis:

http: // www.naturalnews.com Grāmata "ķīnas pētījums: visaptverošākais pētījums par uzturu Jebkad veikta un pārsteidzoša ietekme uz diētu, svara zudums Un ilgtermiņa veselību (mīkstuma) līdz t.

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

Augaliniai baltymai.Kodėl jie tokie svarbūs žmogaus

http://www.jonbarron.com
informatīvais izdevums

http://www.paulnison.com



Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties