Praleisti turinį

Cukurs. Kāda ir tās ietekme uz ķermeni? par to tiek runāts ļoti maz..

Lai gan daudzi no mums labi apzinās, ka pārmērīgs cukura patēriņš nelabvēlīgi ietekmē veselību, šī informācija parasti neaptur tādu produktu patēriņu, kas bagāti ar cukura sastāvu. Cukurs ir ogļhidrātu veids,...

Lai gan daudzi no mums labi apzinās, ka pārmērīgs cukura patēriņš nelabvēlīgi ietekmē veselību, šī informācija parasti neaptur tādu produktu patēriņu, kas bagāti ar cukura sastāvu.

Cukrus. Koks jo poveikis organizmui? apie tai labai mažai

Cukurs ir ogļhidrātu veids, kas ir bagāts ar daudziem pārtikas produktiem. Dabīgais cukurs ir atrodams augļos, dārzeņos un pienā. Tā sauktie brīvie cukuri – medus, sīrupi vai smalkais cukurs – tiek pievienoti produktiem ar zemu uzturvērtību un var būt pat kaitīgi organismam.

Kad jūs saprotat cukura kaitējumu ķermenim, vai jūs divreiz domājat par papildu šokolādes kūkas gabalu vai gāzēta dzēriena kārbu?

Cukurs ir produkts, kam bieži ir grūti pretoties, tāpēc izņemšana no pārtikas uztura bieži kļūst par īstu izaicinājumu. Interaktīva infografika, kurā parādīts, kā cukurs ietekmē dažādas organisma sistēmas, raksta The Independent

Cukrus. Koks jo poveikis organizmui? apie tai labai mažai

Cukurs nomāc imūnsistēmu

Divas tējkarotes cukura vismaz divas stundas 50% slāpē imūnsistēmu, tādējādi paverot ceļu infekcijas slimībām. Zinot, ka lielākā daļa cilvēku pastāvīgi lieto cukuru, tas nozīmē, ka viņu imūnsistēma visu dienu ir izslēgta, un nav pārsteidzoši, ka viņi noķer iesnas, gripu un citas infekcijas slimības.

Cukura kaitējums

Cukurs izjauc minerālvielu līdzsvaru, "izvelk" kalciju [012758" no kauliem, kas ilgākā laika periodā noved pie osteoporozes (samazināts kaulu blīvums un rezultātā tie viegli saplīst). Pārmērīgs cukura patēriņš " padara organismu skābu". Jā, jūs lasījāt pareizi - lai gan cukura garša ir salda, nonākot organismā, tā to paskābina - aizstāj skābju un sārmu līdzsvaruyr ("ph"). Turpmāk rakstīšu vairāk par ph.

Cukurs stimulē sliktā holesterīna (ZBL) un samazina labā holesterīna (ABL) veidošanos.

Augsts glikozes līmenis asinīs un fermentācija ievērojami stimulē transporta šūnu vairošanos, tādēļ, ja jums tiek diagnosticēts vēzis, nekavējoties pārtrauciet cukura lietošanu. Vairāk par vēzi un dabisko ārstēšanu nākotnē. Ja jums steidzami nepieciešama informācija, atstājiet komentāru, un es ar jums sazināšos. Pārmērīgs cukura patēriņš samazina jutību pret insulīnu, kas noved pie otrā veida debeta. Debets jau tiek saukts par 21. gadsimta mēri.

Cukrus. Koks jo poveikis organizmui? apie tai labai mažai

Cukurs veicina priekšlaicīgu novecošanos un ādas locīšanos. Man ir smieklīgi, kad redzu, kā sievietes smērē dārgus krēmus uz sejas un citām ķermeņa daļām un pēc tam gruzd saldumus. Starp citu, krēmi un citi ķermeņa kopšanas līdzekļi ir toksiski un bīstami veselībai, bet vairāk par to nākotnē. Cukura patēriņš izraisa artrītu, astmu, multiplo sklerozi un citas autoimūnas slimības.

Cukurs izraisa sirds un asinsvadu slimības, jo tas nosēžas uz asinsvadu sienām. Cukurs
var pat mainīt jūsu DNS struktūru Cukurs var izraisīt kataraktu un citas redzes problēmas. Cukura patēriņš var izraisīt Alcheimera slimību, depresiju un daudzas citas slimības. Cukura patēriņš izraisa hormonālo nelīdzsvarotību. Cukurs izraisa zobu bojāšanos. Ja no cukura iegūtās kalorijas fizisko aktivitāšu laikā netiek sadedzinātas, tad ķermenis tās pārvērš taukos, kas parādās uz vēdera, augšstilbiem vai citām ķermeņa daļām. Tas noved pie liekā svara un aptaukošanās. Cukurs izraisa dažādas pārtikas alerģijas un vājina imūnsistēmu.

Cukurs nav vienāds ar cukuru

Ne viss cukurs ir vienāds. Lielākā daļa augļu satur ievērojamu daudzumu cukura, bet tas nedara nekādu kaitējumu, jo augļi satur šķiedru, kas palēnina cukura uzsūkšanos un dod mums tik ļoti nepieciešamo enerģiju. Arī augļos ir fermenti,, kas palīdz sagremot un asimilēt. Tomēr nav vērts ļaunprātīgi izmantot žāvētus augļus, jo tiem ir daudz augstāks cukura saturs un tiem vairs nav fermentu.

Ar ko aizstāt cukuru

Vislabāk ir vispār nelietot cukuru, bet, ja jūs nevarat no tā atteikties, tad varat to aizstāt ar medu, kas ir diezgan labs un noderīgs produkts, vienkārši nelietojiet to ļaunprātīgi.

Lūk, kā cukurs ietekmē katru no mūsu orgāniem

Cukura negatīvā ietekme uz smadzenēm faktiski ir nozīmīga. Pārāk daudz no tā var saasināt depresiju un trauksmi, izraisot enerģijas pārrāvumus, kam seko kritumi, jo cukurs traucē garastāvokli regulējošo neirotransmiteru darbību.

Nemaz nerunājot par to, ka cukurs ir pat saistīts ar demenci. Pārmērīgs cukura patēriņš izraisa glikozes līmeņa paaugstināšanos asinīs. Tas ir galvenais faktors, kas izraisa diabētu, un diabēts ir saistīts ar atmiņas pavājināšanos.

Zobi

Mutes dobumā dzīvojošās kaitīgās baktērijas barojas ar cukuru, ko mēs patērējam. Kad tas notiek, palielinās arī mutē parasti saražoto skābju daudzums, kas noved pie zobu emaljas pārkāpuma, un, kad zobu aizsargslānis nolietojas, skābju iedarbības dēļ parādās caurumi, jūtamas sāpes, zobi kļūst jutīgi, tie var pat izkrist.

Tur

Sieviešu ādā ir mazāk kolagēna nekā vīriešiem, bet cukurs var vēl vairāk pasliktināt situāciju. Pārmērīgs cukura daudzums asinīs saistās ar kolagēnu, kolagēns kļūst trauslāks, un ādai kļūst grūtāk atjaunot struktūru.

Šī procesa rezultāts ir ādas tendence saburzīties. Veiktie pētījumi liecina, ka pārmērīga androgēna daudzuma dēļ āda kļūst jutīgāka pret pinnēm.

Aptaukošanās

Cukurs satur kalorijas, bet tam nav reālas uzturvērtības, tāpēc, patērējot pārāk daudz cukura, organismā nonāk pārāk daudz kaloriju. Patērējot vairāk kaloriju nekā tērējot, neizbēgami rodas svara pieaugums. Liekais svars palielina sirds un asinsvadu slimību un diabēta risku, jo tas negatīvi ietekmē dažādas ķermeņa sistēmas.

Asinsvadi

Sakarā ar augsto glikozes līmeni asinīs asinsvadi sāk sarukt, un tādējādi sākas potenciāli kaitīga notikumu secība. Pārāk liela slodze gulstas uz sirdi un citiem orgāniem, tie netiek pietiekami apgādāti ar asinīm, kas savukārt paaugstina asinsspiedienu - šie faktori ir īpaši bīstami sievietēm pēcmenopauzes periodā. Augsts glikozes līmenis asinīs un šie simptomi bieži ir saistīti ar aptaukošanos un diabētu.

Sirds slimības

Liels pievienotā cukura daudzums var samazināt augsta blīvuma lipoproteīnu līmeni, kas savukārt prasa triglicerīdu līmeņa paaugstināšanos. Cukurs var palielināt aptaukošanās risku, kas palielina risku saslimt ar augstu holesterīna līmeni un sirds slimībām.

Aknas

Kad aknas netiek galā ar cukura daudzumu, kas nonāk organismā, tas tiek pārvērsts taukos, no kuriem daļa izplatās visā ķermenī holesterīna un triglicerīdu veidā, iegūstot svaru. Pārējais cukurs tauku veidā tiek uzglabāts aknās, un sliktākajā gadījumā tauku nogulsnes pārvēršas par bezalkoholisku slimību un taukainu aknu incidentu.

Nieres

Patērējot pārāk daudz cukura, ir negatīva ietekme uz ķermeņa audiem pārāk augsta glikozes līmeņa asinīs dēļ, kas paātrina aptaukošanos , otrā tipa diabēta aizsācējs. Vienam no 16 cilvēkiem Apvienotajā Karalistē (AK) tiek diagnosticēta slimība, kas sliktākajā gadījumā var izraisīt smagus nieru bojājumus, kas savukārt vairs nespēj izvadīt atkritumus no asinīm.

Gremošanas sistēma

Pētījumi liecina, ka dažreiz cukurs nav pilnībā sagremots tievajās zarnās. Šādos gadījumos tas sasniedz resno zarnu, kur sākas fermentācijas process, izraisot gāzes uzkrāšanos, spazmas un citas nepatīkamas sajūtas un pastiprinot kairinātu zarnu sindroma simptomus.

Izmantojiet šķiedrvielu maisījumu veselai zarnai- ''Tīrība''. Lai atjaunotu zarnu mikrofloru. Palīdz ar defekācijas problēmām.

Dzimumorgāni

Tiek uzskatīts, ka augsts cukura līmenis asinīs ir saistīts ar atkārtotām sēnīšu infekcijām, piemēram, strazdu. Cukurs ir nepieciešams, lai izplatītu sēnīti, un, patērējot pārāk daudz cukura, jūs riskējat saslimt ar otrā tipa diabētu. Ja asinīs ir pārāk daudz glikozes, rodas nelīdzsvarotība, kas izraisa infekciju.

Jums var palīdzēt pretparazītu un pretsēnīšu īpašību maisījums "Verminus".

Cukrus. Koks jo poveikis organizmui? apie tai labai mažai

1. Tas veicina imunitātes samazināšanos.

2. Var traucēt minerālu metabolismu.

3. Bērniem var izraisīt aizkaitināmību, uzbudinājumu, uzmanības traucējumus, kaprīzes.

4. Ievērojami palielina triglicerīdu līmeni.

5. Rada labvēlīgus apstākļus rezistences pret baktēriju infekcijām samazināšanai.

6. Var izraisīt nieru bojājumus.

7. Samazina augsta blīvuma lipoproteīdu saturu.

8. Izraisa mikroelementa hroma deficītu.

9. Rada apstākļus piena dziedzeru, olnīcu, prostatas, taisnās zarnas vēža attīstībai.

10. Palielina glikozes un insulīna līmeni.

11. Izraisa mikroelementa vara deficītu.

12. Traucē kalcija un magnija uzņemšanu.

13. Pasliktina redzi.

14. Palielina neirotransmitera serotonīna koncentrāciju.

15. Var izraisīt hipoglikēmiju (glikozes līmeņa pazemināšanos asinīs).

16. Veicina sagremojamās pārtikas skābumu.

17. Bērniem var būt paaugstināts adrenalīna līmenis.

18. Pacientiem ar gremošanas trakta traucējumiem tiek pārkāpta barības vielu uzņemšana.

19. Paātrina izmaiņas, kas rodas ar vecumu.

20. Palīdz attīstīt alkoholismu.

21. Izraisa zobu bojāšanos.

22. Veicina aptaukošanos.

23. Palielina čūlainā kolīta riska faktoru. . uz

24. Kuņģa un divpadsmitpirkstu zarnas čūlu cēloņi y A

paaštrėjimą

25. Var izraisīt artrītu.

26. Izraisa bronhiālās astmas lēkmes.

27. Veicina ādas sēnīšu parādīšanos (izraisītāji – Candida albicans).

28. Palīdz veidot akmeņus žultspūslī.

29. Palielina risku saslimt ar išēmisku sirds slimību.

30. Var būt akūta apendicīta attīstības cēlonis.

31. Var izraisīt multiplo sklerozi.

32. Veicina hemoroīdu parādīšanos.

33. Palielina varikozu vēnu paplašināšanās iespējamību.

34. Var paaugstināt glikozes un insulīna līmeni asinīs sievietēm, kuras lieto hormonālās tabletes grūtniecības laikā.

35. Veicina parodontozi.

36. Palielina osteoporozes risku.

37. Palielina siekalu skābumu.

38. Var pasliktināt jutību pret insulīnu.

39. Samazina toleranci pret glikozi.

40. Var samazināt augšanas hormona ražošanu.

41. Var palielināt holesterīna līmeni asinīs.

42. Veicina sistoliskā arteriālā spiediena palielināšanos.

43. Izraisa bērnu miegainību.

44. Veicina galvassāpes.

45. Traucē olbaltumvielu uzņemšanu.

46. Var būt pārtikas alerģiju cēlonis.

47. Veicina diabētu.

48. Grūtniece var izraisīt toksikozi.

49. Veicina ekzēmas parādīšanos bērniem.

50. Veicina sirds un asinsvadu slimību attīstību.

51. Var izjaukt DNS struktūru.

52. Var izjaukt proteīna sastāvu.

53. Mainot kolagēna sastāvu, veicina grumbu agrīnu parādīšanos.

54. Rada labvēlīgus apstākļus kataraktas attīstībai

55. Palīdz ar plaušu emfizēmas parādīšanos.

56. Izraisa aterosklerozes attīstību.

57. Veicina zema blīvuma lipoproteīdu palielināšanos, kas izraisa asinsvadu traucējumus.

58. Asinsritē izraisa brīvo radikāļu parādīšanos.

Kā mēs varam palīdzēt mūsu orgnaismam un atbrīvoties no cukura atkarības?

Vispirms atjaunojiet organzim sārmu vidi. Ēdot vairāk dzīvu/neapstrādātu pārtiku. Lai diētā iegūtu vairāk hlorofilu saturošu zaļumu. Tie būtu rukola, zaļo lapu salāti, dilles, pētersīļi. Jautājiet par barojošu, savvaļas augu izmantošanu zaļajos kokteiļos.

Sekot "7 dienu detoksikācijas uztura programma", kuru varat turpināt ilgāk. Tas palīdzēs atjaunot ķermeņa sārmu vidi. Tas ir tieši tas, kas palīdz atbrīvoties no cukura atkarības un mazināt to.

Lai atjaunotu organisma sārmainu vidi, palīdz sārmainošs maisījums ''Eliksīrs''.

Saskaņā ar: Anatolija Malovičko piezīmes

Delphi. Veselības avots ir slikts

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties