Praleisti turinį

Detox-attīrīšanas programma 21 dienu laikā.

detox-attīrīšanas programma 21 dienai vispiemērotākais laiks sākt gatavoties pavasarim; notīrīt no organismā uzkrātajiem toksīniem ziemas laikā-izdedži, atbrīvoties no nevajadzīgiem kilogramiem, atgūt enerģiju un iedvesmu, lai dzīvotu un radītu. detox-attīrīšana. atteikties...

detox-attīrīšanas programma 21 dienai
DETOX’O - apsivalymo programa 21 dieną.
vispiemērotākais laiks sākt gatavoties pavasarim; notīrīt no organismā uzkrātajiem toksīniem ziemas laikā-izdedži, atbrīvoties no nevajadzīgiem kilogramiem, atgūt enerģiju un iedvesmu, lai dzīvotu un radītu.
DETOX’O - apsivalymo programa 21 dieną.
detox-attīrīšana.
atteikties veikt 21d.-labāk pastāvīgi, ja man izdodas. .
nav balto miltu un ļoti maz tumšo graudu-rudzu miltu izstrādājumu. Piemēram, konditorejas izstrādājumi, batons, maize u. c. .
DETOX’O - apsivalymo programa 21 dieną.
tie īpaši piesārņo zarnas, ir produkti ar zemu uzturu un augstu glikēmisko indeksu. Tas nozīmē, ka tie paaugstina cukura līmeni organismā, kas ietekmē risku, ka ir liekais svars, cukura diabēts.
mēs atteikam; alkohols jebkurā patēriņa devīzē, gaļa un tās produkti, piens un tās produkti, cepti ēdieni-mēs aizstājam tos viegli sautēti, labāk tvaicēti. Mēs nepatērējam kafiju, mēs to nomainām ar puer tēju.
Mēs nepatērējam balto, rafinētu cukuru un tās produktus. Mēs maināmies uz medu, neapstrādātu agaves nektāru, kokosriekstu cukuru, bērzu cukuru, ēd datumus, vīģes-tā vietā, lai sagrieztu saldumus.
noderīgi; no rīta-silts ūdens ar citronu sulu, dzert zaļos kokteiļus, svaigus augļus, dārzeņus, zaļumus, saulespuķu sula, ūdens.
DETOX’O - apsivalymo programa 21 dieną.
dzeriet fermentētu ūdeni- rejuvelac vai mainīt uz eliksīru.
dzēriena-misas tēja vai lietošana pelyno kapsulas kas palīdz noņemt puves, skābju piesārņotājus no nepareizas, skābas uztura. Jo vairāk dārzeņu; lapu, gumveida, jo vairāk šķiedru satur pārtiku. Sēklas, rieksti, kas būtu pietūkušas nakti.
DETOX’O - apsivalymo programa 21 dieną.
jo vairāk staigāsim, pārvietojamies, iet miegā ātrāk-tādā veidā mēs palīdzēsim organismam noņemt ziemas laikā uzkrātos toksīnus.
ieteicama zarnu tīrīšana ar glauber-rūgto sāli. Kas ir svarīgāks par detalizētu instrukciju tīrīšanai šo sāli, kas ir iekļauts "Slim box" šeit .. komplekts.
jūs arī nāksiet uz palīdzību visai unikālai komandai ar veselu programmu, produktiem, divām e-grāmatām. šeit. .
super veselība dod priekšroku skaistajai gumijām www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties