Praleisti turinį

Svarīgie simptomi, kas dod par mūsu pamata veselības alluvium

To, ka jūs inficējāties ar parazītiem, var saprast ar dažiem simptomiem. Tā kā parazīti izdalās toksīnus, tie saindē ķermeni un izraisa vispārēju nespēku. Inficēta persona visu laiku jūt nogurumu. Viņam...

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų
To, ka jūs inficējāties ar parazītiem, var saprast ar dažiem simptomiem. Tā kā parazīti izdalās toksīnus, tie saindē ķermeni un izraisa vispārēju nespēku.
Inficēta persona visu laiku jūt nogurumu. Viņam tas pilnībā izzūd, tas strauji paaugstina apetīti, nomāc ādu. Naktī izdalās daudz siekalu.
Slims cilvēks parasti izjūt diskomfortu kuņģī, viņu mocīja gāzu uzkrāšanās zarnās (meteorisms), bieža aizcietējums vai traucēta zarnu kustība.
Inficējoties ar parazītiem, Jums ir muskuļu un locītavu sāpes, alerģiskas reakcijas, bronhiālās astmas uzbrukumi, uz ādas parādās niezoši izsitumi. Šādi cilvēki bieži ir slimi, pastāvīgi kairinājumā, bieži pamostas 2-3 stundas. Rīta.
Ādas problēmas: sausa āda, ekzēma, izsitumi, papulas un čūlas;
Garastāvokļa un trauksmes traucējumi: garastāvokļa svārstības, nervozitāte, depresija, aizmāršība, nemiers.
Svara un apetītes problēmas: svara pieaugums, ilgstoša aptaukošanās, apetītes zudums vai nekontrolēts izsalkums, nespēja iegūt vai zaudēt svaru;

Muskuļu un locītavu problēmas: muskuļu sāpes, locītavu sāpes, muskuļu krampji, roku un / vai pēdu nejutīgums, sāpes nabā, sirds sāpes un artrīta sāpes;

Diagnosticēta anēmija dzelzs deficīta dēļ;

Reproduktīvās problēmas, PMS, urīnceļu infekcijas, cistas un fibroīdi, menstruāciju problēmas, prostatas problēmas, urīna aizture.

Pērn Lietuvā reģistrēti 2260 parazitāras saslimšanas gadījumi. Pēc speciālistu domām, lielākā daļa parazītu mūsu organismā var dzīvot un noārdīt to gadiem ilgi, jo tie izdalās vielas, kas padara tās neatpazīstamas imūnsistēmai.
Viena vērmele palīdz no 10 līdz 250 tūkstošiem. Olšūnu.
Vai jūs ēdāt ne pilnībā pagatavotu gaļu? Garšo suši, kas gatavoti no svaigām zivīm? Vai jūs peldējāties apšaubāmas tīrības baseinā? Bērni skūpstīja kaķus, kurus viņi satika dārzā, un mīlēja suni, kuru viņi satika apkārtnē, un pieaugušie ļāva klaiņojošajiem mājdzīvniekiem mājā? Tā rezultātā ir iespējams inficēties ar zarnu tārpiem.
Parazīti, piemēram, cukurs un viss, kas pārvēršas par cukuru. Tātad, ja vēlaties no tiem atbrīvoties – atsakieties no cukura, balto miltu izstrādājumiem, saldā piena un stipri pārstrādātiem, pārstrādātiem pārtikas produktiem.

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų

"Apmēram 75 procenti. (1689 gadījumi) no visām parazitārām slimībām sastāv no helmintu infekcijas, ko izraisa mazs tārps, kas var augt līdz 10 mm. Šī slimība visbiežāk skar bērnus, kuri apmeklē bērnudārzus, jo viņi ļoti viegli inficējas viens no otra. Nobriedušus tārpus sāk noņemt no zarnām caur anālo atveri, parasti naktī. Viņi izdalās vielas, kas grauž ādu, tāpēc šīs vietas niez. Turklāt izkausētie tārpi novieto olas, kas nogatavojas četru stundu laikā. Tātad visur ir olas – uz gultas, drēbēm, rokām, ko bērns rok.

Simptomi nav īpaši - tas ir tikai tas, ka bērns kļūst uzbudināms, jo viņu pastāvīgi kairina tūpļa atvēršana, var nevēlēties ēst. Ja vecāki nepamana problēmu, bērns var būt slims gadiem ilgi, kas noved pie viņa fiziskās un garīgās attīstības vājināšanās. Šīs slimības ārstēšana ir ļoti vienkārša, bet, lietojot zāles, ir ļoti svarīgi pievērst lielu uzmanību higiēnai: nomainiet gultas veļu, pēc mazgāšanas gludiniet to ar karstu gludekli, bieži notīriet putekļus un mazgājiet lupatas 60 grādu ūdenī. Pēc bērna peldināšanas vannas malas ir jānomazgā arī ar tāda karstuma ūdeni," sacīja Infekcijas slimību un AIDS centra ārste Aušra Bartulienė.

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų

Vēl viena visbiežāk sastopamā parazitārā slimība ir askaridoze (240 gadījumi). To izraisa jau lielāks tārps, kas var augt līdz 10 cm. Infekcija notiek no netīriem augļiem, dārzeņiem, rokām. Sākotnēji no olas tiek atbrīvots mazs kāpurs, kas caur zarnu kapilāriem nonāk asinsritē un sāk migrēt - tas var ceļot uz plaušām, nonāk rīklē un cilvēks to norij otro reizi. Tad zarnās tas attīstās līdz pieaugušam tārpam. Kamēr kāpurs migrē, parādās sauss klepus, kura cēloni nevar noteikt. Vēlāk, kad tārps nosēžas zarnās, tas pazūd, bet var parādīties ar zarnām saistīti simptomi – slikta apetīte, neliela caureja, izsitumi uz ādas, alerģiskas reakcijas. Tā kā tārpi izdala vielmaiņas produktus, kas sensibilizē cilvēka ķermeni.

"Cilvēka organismā askarīds var dzīvot 1-1,5 gadus. Turklāt visi šie parazīti ir ļoti visēdāji, izdala ļoti lielu skaitu olu. Viens ascarid var palīdzēt 250 tūkstošiem. Olšūnas, SPL mātīte – līdz 12 tūkstošiem. Visu parazītu īpatnība ir tā, ka viņi dzīvo uz citu rēķina. Tās izdalās noteiktas vielas, kas nomāc organisma imūnsistēmu, tāpēc organisms uz tām nereaģē. Protams, daži no tiem tiek atzīti par svešķermeņiem un iznīcināti, bet noteikti ne visi no tiem. Turklāt nomāktās imūnsistēmas dēļ cilvēks kļūst uzņēmīgs arī pret citām infekcijām, sāk biežāk slimot.

Lenteni var "zvejot" kopā ar zivīm!

Daži parazīti organismā var augt līdz iespaidīgam garumam. Piemēram, pēdējo 10 gadu laikā ir identificēts 1 cūku lentenis, 6 mazi plakantārpi un 10 zivju lenteņi. Cūku lentenis var augt no 3 līdz 4 metriem, un zivju lentenis - līdz 10 metriem. Ar to ir iespējams inficēties, ēdot gaļu vai zivis ar cistām ar lenteņu galvu un kaklu. Par laimi, gaļa ir pietiekami labi pārbaudīta, tāpēc šādi gadījumi šodien ir ļoti reti. Sliktā ziņa ir tā, ka, noķerot zivi, pastāv iespēja noķert arī lenteni. Zivju lentenis var dzīvot organismā pat līdz 10 gadiem.

"Lai arī lenteņi ir lieli, tie tik viegli netiek pieķerti. Viņi izsūc visas barības vielas no zarnām, tāpēc tās sāk trūkt no cilvēka. Tā rezultātā parādās diezgan neskaidri simptomi - cilvēks jūt vājumu, viņam nav apetītes, vai otrādi, dažreiz ir ievērojams apetītes pieaugums, pietūkums, dažos gadījumos var attīstīties anēmija," sacīja A. Bartulienė.
Kāpuri var ceļot pa visu ķermeni
Vēl viena nepatīkama parazitāra slimība, ko izplata kaķi un suņi, tiek saukta par toksokarozi. Pērn reģistrēts 61 šīs slimības gadījums. Šo aptuveni 10 smailes tārpu olas vidē saglabājas līdz četriem gadiem. Kad tiek uzņemta ola, kas nonāk mūsu zarnās no piesārņotiem priekšmetiem – dārzeņiem, augļiem, putekļiem, kas piknika laikā nokrīt uz pārtikas, ūdeni atklātos ķermeņos, ja tas mazgā augļus, pirmais, kas izšķiļas, ir kāpuri, kas nonāk asinsritē un ceļo pa visu ķermeni. Viņi var palikt muskuļos, ceļot uz sirdi, acīm un sabojāt šos orgānus. Bieži sastopams simptoms ir zema temperatūra, kas ir aptuveni 37,2 grādi, kas pietiekami izsmeļ ķermeni, sauss klepus, īpaši naktī, diezgan spēcīgas alerģiskas reakcijas. Dažreiz šī slimība pat atdarina astmu. "Pirms dažiem gadiem tika izmeklēti bērni ar astmu. Izrādījās, ka dažiem no viņiem bija toksokaroze," sacīja speciālists.
Sarunu biedrs brīdināja, ka šīs slimības izraisītājus var atgriezt arī ļoti kopti mājas mīluļi, tāpēc viņa neieteica tos skūpstīt un ļaut viņiem ēst no šķīvjiem, kas ir tas, kas maziem bērniem īpaši patīk.
Kaķi ir arī toksoplazmozes nēsātāji un izplatītāji (Lietuvā reģistrēti 163 gadījumi).
Persona var inficēties ar toksoplazmozi, patērējot nepietiekami termiski apstrādātu inficētu gaļu (īpaši cūkgaļu, aitas gaļu, brieža gaļu), ūdeni, augļus un dārzeņus, kā arī pārtiku, kuras sagatavošanai tika izmantoti virtuves instrumenti, vides virsmām bija saskare ar inficētu neapstrādātu gaļu, augļiem, dārzeņiem. Arī cilvēks var inficēties, nejauši iekļūstot toksoplazmozes izraisītājos mutē, viņš rīkojas ar kaķa smilšu kasti, pieskaroties vides objektiem, kas ir inficēti ar kaķu izkārnījumiem, strādājot dārzā.

Slimības simptomi ir līdzīgi gripai: muskuļi, galvassāpes, iekaisis kakls, palielināti limfmezgli, drudzis, vispārējs vājums. Tās turpinās apmēram divas nedēļas. Acu toksoplazmozi raksturo sāpes acīs, redzes traucējumi, acu apsārtums, dažreiz asarošana. Šī slimība ir īpaši bīstama grūtniecēm.
Aknas var tikt neatgriezeniski bojātas

Caur zarnu kapilāriem tie nonāk asinsritē un sāk migrēt – uz košļājamiem, starpribu muskuļiem, diafragmu. Slimību raksturo augsta temperatūra, sāpes, dažreiz seja ir pietūkušas, acis ir pietūkušas, parādās sāpes rokās, krūtīs. Ja kāpuri mirst uz sirdi, rodas šī orgāna funkcijas traucējumi. Slimības gaita var būt ļoti sarežģīta, tāpēc cilvēkiem jābūt atbildīgiem un jāpārbauda gaļa - šodien tas aizņem tikai dažas stundas," ieteica A. Bartulienė.

"Rezultātā aknas ir ļoti neaizsargātas. Lielākā problēma ir tā, ka pirms cistas augšanas paiet 10-20 gadi, tāpēc cilvēks nejūt nekādus slimības simptomus. Tikai tad, kad žultsvadi ir nostiprināti, notiek peldēšanās, un pēc ultrasonogrāfijas ir redzams neskaidrs veidojums. Ārstēšana ir sarežģīta, dažreiz jums ir jāveic operācija. Un gadās arī, ka ir tik daudz cistu, ka pat ķirurģiski tās ir grūti noņemt, tās var attīstīties citos orgānos," sacīja speciāliste.
Pēc sarunu biedra domām, lai gan šīs slimības izplatītāji ir meža zvēri, briesmas ir patiešām lielas. Saskaņā ar pētījumiem Suvalkos slimība skar pat 57 procentus valsts iedzīvotāju. lapsas inficētas. Ar izkārnījumiem parazītu olas nokrīt uz zemes. "Tāpēc mežā ēst nemazgātas ogas, skābenes vai zaķu kāpostus ir bīstami. Bieži vien cilvēki ir pārliecināti, ka arī viņu dārzs ir tīrs, tāpēc viņi nemazgā no zemes paņemto ābolu. Tomēr jums ir jāzina, ka lapsas šodien ir ļoti tuvu lauku saimniecībām. Viņi nebaidās ne no cilvēkiem, ne mašīnām, un viņi iezīmē savu teritoriju ar fekālijām," brīdināja A. Bartulienė.

Tāpēc sarunu biedrs stingri ieteica ievērot higiēnu. Un šeit profilaktiski, nezinot, vai tie ir nepieciešami, viņa neieteica lietot tārpu zāles. Pirmkārt, tās ir ļoti spēcīgas zāles, kurām ir blakusparādības mūsu ķermenim. Turklāt ir novērots, ka šo zāļu lietošana nevajadzīgi attīsta rezistenci pret tām, tāpat kā antibiotiku gadījumā. Ja mēs tos pārmērīgi lietosim, mums vienkārši vairs nebūs nekas, lai ārstētu parazītus. Ja ir aizdomas, vienmēr ir lietderīgāk pārbaudīt. Jo īpaši tāpēc, ka lielākā daļa pētījumu nav sarežģīti.
Avots: delfi.lt

ANTIHELMINTISKS AUGU KOMPLEKTS CIA...

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų

Lai tos noņemtu no organisma, patērējiet pārtiku un garšaugus, kas rada parazītiem naidīgu vidi. Ir nepieciešams sārmināt organzimu, atjaunot PH- tas ir nelabvēlīgs līdzeklis parazītu audzēšanai- vienšūņiem- tāpēc dzeriet augu sārmainošu ELIXIR. Parazīti nepanes tādus produktus kā; Kanēlis, olīvu lapu ekstrakts, paud' arco – pentathales ķīpu miza, melnais valrieksts, raibo pupiņu miza – bauhinia variegata miza, kardamons, krustnagliņa, mātītes, oregano. (Verminus Sastāvs)

vērmeles, ķiploki, ingvers, kazenes, zaļie kāposti, alveja, kokosriekstu eļļa, ķirbju sēklas, granātābolu sēklas un papaija. Ēdiet pēc iespējas vairāk no šiem produktiem, ja vēlaties veselīgu zarnu. Parazīti, īpaši tārpi, arī palīdz atbrīvoties no intensīvas šķiedrvielu uzņemšanas.

Var palīdzēt arī augu maisījums ar unikālu sastāvu 'VERMINUS".- iepriekš "pretparazītu" maisījums. Ieteicams lietot vismaz 21d. Un, lai saglabātu zarnu tīrību, bagāts ar šķiedrvielām, šķiedrvielām bagāts maisījums "TĪRĪBA". Jūs to varat iegādāties šeit goo.gl/GBdxaS

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų

Pretparazītu līdzekļi; vērmeles, ķirbji un to sēklas, pīlādžu ogas, krustnagliņas, cidoniju sula, dižskābardis utt.
Var palīdzēt arī maisījums ar unikālu sastāvu "VERMINUS", un "VĒRMELES KAPSULAS". Ieteicams lietot vismaz 21d. Un, lai saglabātu zarnu tīrību, šķiedrvielām bagāts maisījums "TĪRĪBA".
Jūs turpināsiet palīdzēt ķermenim, piemērojot produktiem "7 dienu detoksikācijas uztura programmu" goo.gl/GBdxaS

Svarbūs simptomai, kurie išduoda apie pagrindinius mūsų

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties