Praleisti turinį

Nikola tesla. Pēdējā intervija.

Nikola tesla. Pēdējā intervija. Viņa spīdēja un no viņas piedzima zvaigzne, planētas, cilvēks un viss, kas ir uz zemes un visumā. Matērija ir bezgalīgo gaismas formu izpausme, jo enerģija ir...

Nikola tesla. Pēdējā intervija.
Viņa spīdēja un no viņas piedzima zvaigzne, planētas, cilvēks un viss, kas ir uz zemes un visumā. Matērija ir bezgalīgo gaismas formu izpausme, jo enerģija ir daudz vecāka par matēriju. Ir četri radīšanas likumi:
Pirmais likums: avota nepieejamība, tumšs plāns, ko nevar sasniegt ar prātu vai izmērīt matemātiski.
Šis plāns atbilst visai visumai.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
Otrais likums: tumsas izplatīšanās, kas ir patiesa gaismas daba, kas rodas no nepieejamības, un tās pārvēršanās gaismā. Trešais likums: gaismas būtne tiek pārveidota par gaismas lietu.
Ceturtais likums: nav sākuma un nav gala.
Pirmie trīs likumi vienmēr ir savu vietu, un radīšana ir mūžīga. Žurnālists: jūs sīvi pretrunā ar laika un telpas realitātes teoriju, ko jūs pasniedzat lekcijas par šo tēmu pat dzimšanas dienas laikā. tesla : atcerieties, telpa nav izkropļota, tikai cilvēka prāts ir izkropļots, kas nevar sasniegt mūžību un bezgalību!
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
Ja patiesību pareizi saprot šīs teorijas veidotāji, tā iekļautu nemirstību, pat fizisku, ja tikai tik vēlamu. Es esmu daļa no gaismas un tā ir mūzika. Gaisma piepilda visas sešas manas sajūtas: es redzu, dzirdu, sajūtu, smaržu, pieskārienu un domāju. Mana sestā sajūta ir domāšana. Gaismas daļiņas ir rakstītas piezīmes.
Zibens vilce var būt visa sonāta. Tūkstoš zibens-viss koncerts. Par šo koncertu, es izveidoju bumbu zibens, ko var dzirdēt uz ledus virsotnēs himalaju.
Kas attiecas uz matemātiķiem, zinātniekam nav jāseko tiem, jo skaitļi un vienādojumi ir tikai simboli, kas izsaka mūzikas sfēru. Ja einšteins būtu dzirdējis šīs skaņas, viņš nebūtu izstrādājis teoriju par realitāti.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
Šīs skaņas ir prāta sūtņi, kas atnes vēstījumu, ka dzīvei ir nozīme, ka visums pastāv perfektā harmonijā, un tā skaistums ir radīšanas cēlonis un sekas.
Šāda mūzika ir visa zvaigžņu debesu cikls. Pat mazākā zvaigzne ir pilnībā komponēta un ir daļa no zvaigžņu simfonijas. Cilvēka sirdsdarbība-arī ir daļa no zemes simfonijas.
Ņūtons zināja, ka noslēpums slēpjas debess ķermeņu ģeometriskajā izkārtojumā un kustībā.
Viņš uztvēra visuma augstākā likuma pastāvēšanu.
Izkropļots telpa ir haoss, un haoss nav mūzika.
Einšteins ir pagaidu dusmības sūtnis.
Žurnālists: cienījams tesla un jūs dzirdat šo mūziku?
tesla : es to visu laiku dzirdu.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
Manas garīgās ausis ir tikpat lielas kā debesis, ko redzam virs paša. Es pastiprinātu dzirdi par savu ķermeni ar radaru.
Saskaņā ar realitātes likumu, abas paralēles līnijas krustosies pie bezgalības.
Tas ir izliekums einšteina iztaisnoties.
Kad skaņa ir radīta, tā turpinās uz visiem laikiem. Viņš var izzust cilvēkam, bet viņš turpinās pastāvēt klusumā, kas ir cilvēka lielākais spēks. Man nav nekas pret pašu einšteinu.
Viņš bija tāds cilvēks, un viņš veica daudzus labus darbus, no kuriem daži kļuva par mūzikas sastāvdaļu.
Es uzrakstīšu viņam un mēģināšu paskaidrot, ka ēters pastāv, un tās daļiņas-tas ir tas, kas tur visumu harmonijā, un pati dzīve mūžībā.
Žurnālists: jūs bieži pieminējāt vizualizācijas spēku. tesla : es vēlētos pateikties vizualizācijai par visiem maniem atklājumiem. Mana dzīves notikumi un mani izgudrojumi, tie patiešām stāv manām acīm, uzskatāmi par atsevišķu notikumu vai parādību.
Jaunībā es biju, jo nezinu, kas tas ir, bet vēlāk es iemācījos izmantot šo spēku kā izcilu spēju un dāvanu. Es baro to un greizsirdīgi aizsargāja to.
Arī, pateicoties vizualizācijai, es rediģēju daudzus izgudrojumus un pabeidza tos, vizualizējot vissarežģītāko vienādojumu risinājumus, pateicoties prātam.
Pateicoties šai dāvanai, mani atzina par augstāko lamu tibetā.
Mana vīzija un dzirde ir perfekta, un es uzdrošinājos teikt asāku nekā lielākā daļa cilvēku. Dzirdu pērkons 250 km attālumā un redzu krāsas debesīs, ko citi neredz.
Es ieguvu tik asu redzējumu un dzirdi kā bērns. Vēlāk es to apzināti uzlaboju. Žurnālists: mūsu lasītāji vēlas uzzināt vairāk par jūsu attieksmi pret dzīvi.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
tesla : dzīve ir ritms, ar kuru ir svarīgi saskaņot.
Es jūtu ritmu, noregulēties uz to, un doties uz to. Viņš izsaka pateicību un dod man zināšanas.
Viss, kas ir dzīvs, ir dziļi un brīnumaini savstarpēji saistīts: cilvēks un zvaigznes, amēba un saule, sirds un daudzas rotējošas pasaules.
Šie savienojumi nav sadalīti, tie nevar būt paklausīgi, viņi ir mierīgi, veidojot jaunus un daudzveidīgus savienojumus pasaulē, nepārtraucot vecos.
Zināšanas nāk no kosmosa, mūsu m1tym ir to perfekta izpausme.
Mums ir divas acis: zemes un garīgās.
Ieteicams tās kļūt par vienu.
Visums ir dzīvs visās izpausmēs kā domājoša dzīva būtne. Akmens ir arī domāšanas un inteliģenta radīšana, kā arī augs, savvaļas dzīvnieks un cilvēks.
Spīdošā zvaigzne lūdz mums to apskatīt. Ja mēs nebūtu tik ieinteresēti tikai par sevi, mēs sapratīsim tās valodu un vēstījumu, kas tiek pārraidīts. Cilvēka elpošana, acis un ausis ir jāpakļaujas visuma elpu, acis un ausis.
Žurnālists: cienījams tesla un ko jums nozīmē elektrība? tesla : viss ir elektrība. Sākotnēji tā bija gaisma, neizsmeļams avots, no kura matērija piedzima un izplatījās visās formās, kas ir tikai visumā un uz zemes, ar visiem dzīves aspektiem. Patiesā gaismas seja ir tumsa, tikai mēs to neredzam.
Tā ir brīnišķīga žēlastība, kas tiek dota cilvēkam un citiem darbiem. Viena tumša daļiņa satur gaismu, temperatūru, atomu, ķīmisko, mehānisko un nezināmu enerģiju. Tam ir spēks rotēt zemi ap savu orbītu. Tas ir patiesais arhimēda sviru. Žurnālists: cienījams tesla , varbūt jūs esat pārāk objektīvs par elektrību? tesla : elektrība ir es.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
Es esmu elektrība cilvēka formā. Mr. smith, jūs arī esat elektrība, tikai jūs to neapzināt. Žurnālists: vai jūs varat pārsūtīt 1 miljonu voltu elektroenerģijas caur savu ķermeni? tesla : iedomājieties dārznieku, kuru uzbrūk augi.
Tas būtu pilnīgs absurds.
Cilvēka ķermeni un smadzenes veido liels enerģijas daudzums. Lielākā daļa no manis ir elektrība. Katram ir raksturīga individuāla enerģija, un tas rada cilvēka “es” vai dvēseli.
Citi darbi ir dažādi: auga dvēsele ir dzīvnieku un minerālu dvēsele. Smadzeņu funkcionēšana un nāve notiek gaismā. Manā jaunībā manas acis bija melnas, un tagad tās bija zilas. Laika gaitā spriedze smadzenēs pastiprinās, izraisot acu spīdēšanu.
Baltā gaisma ir debesu gaisma. Kādu rītu pie mana loga nokrita balts balds, ko es baroja. Viņa gribēja man pateikt, ka viņa mirst.
No viņas acīm izplatījās gaismas straume.
Es neesmu redzējis tik daudz gaismas acīs kādu no darbiem, kā šajā balodis. Žurnālists: jūsu laboratorijas darbinieki stāsta par gaismas sprādziem, liesmām un zibens, kas rodas, kad esat dusmīgs vai apdraudē sevi. tesla : tas ir garīgs izdalījums vai brīdinājums būt uzmanīgiem. Gaisma vienmēr ir manā pusē. Vai jūs zināt, kā es atradu rotējošu magnētisko lauku un asinhrono motoru, kas mani slavens 26 gadus? Viena vasaras nakts budapeštā, es un mans zemes vēroju saullēktu. Tūkstoš liesmas rotā spīd simtiem toņu. Es atcerējos faustu un citēja viņu kā pēkšņi kā miglas es redzēju rotējošu magnētisko lauku un asinhrono motoru. Es to redzēju saulē! Žurnālists: jums zinātne un dzeja ir viena un tā pati?
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
tesla : katrā cilvēkā ir divas acis.
Viljams bleiks tika mācīts, ka visums ir dzimis no iztēles, tas būtu tik ilgi, kamēr tur bija viens cilvēks uz zemes. Iztēle ir aplis, kas ļauj astronomiem skaitīt zvaigznes visās galaktikās. Šī radošā enerģija ir identiska gaismas enerģijai.
Žurnālists: vai šī iztēle jums ir reālāka nekā pati dzīve? tesla : viņa dzemdēj dzīvību.
Es audzināju savu mācību, iemācījos kontrolēt emocijas, sapņus un vīzijas. Es vienmēr esmu izplatījies un uzplaukusi, barojoties ar savu entuziasmu. Un es pavadīju visu savu ilgu dzīvi ekstāzē. Tas ir mana laimes avots. Iztēle bija mana laimes avots. Visu šo gadu viņa man palīdzēja darbā, kas būtu pietiekami piecām dzīvēm. * Vērtība jolanta d. Mēs ražojam, ražojam veselības produktus no dabas.
Mūsu pasaules uzskats atbilst gerb.
N. Tesla pieeja dabai, pasaulei, cilvēka veselībai saistībā ar dabu.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.
NIKOLA TESLA. PASKUTINIS INTERVIU.

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties