Praleisti turinį

10 zīmes. Ķermeņa piesārņojums. Detox. Novājēšanu. Kā tas attiecas?

Nodarbinātības sekas mums visiem.. Mums nav laika gatavot veselīgu ēdienu mājās, staigāt kājām, spēlēt sportu, nav laika pat regulāri ēst. Nesen gandrīz visās slimībās un slimībās vainojams vides piesārņojums, mazkustīgs...

Organizmo užterštumas. Detox. Lieknėjimas. Kaip tai susiję?

Nodarbinātības sekas mums visiem.. Mums nav laika gatavot veselīgu ēdienu mājās, staigāt kājām, spēlēt sportu, nav laika pat regulāri ēst. Nesen gandrīz visās slimībās un slimībās vainojams vides piesārņojums, mazkustīgs dzīvesveids, neveselīga, konservēta un stipri pārstrādāta pārtika bez patiesas uzturvērtības.

Bieži vien mēs ēdam nepārtikas pārtiku, kas patiesībā nebaro, bet piesārņo - paskābina ķermeni. Tā rezultātā - pēc šādas pārtikas ēšanas bez barības vielām- mēs kļūstam miegaini, parādās pastāvīgs enerģijas trūkums, kaites, slimības un liekais svars.

Secinājums: vairuma slimību iespējamais cēlonis ir ķermeņa piesārņojums. Lai saglabātu labu veselību un izvairītos no slimībām, slimībām, vispirms ir nepieciešams attīrīt ķermeni - noņemt uzkrātos sārņus un toksīnus. Tās var būt- atmirušās organisma šūnas, parazīti, sēnītes, pelējums, smagie metāli utt.

10 pazīmes, kas brīdina par nepieciešamību attīrīt ķermeni

  1. Lai gan jūs ēdat ne vairāk kā iepriekš, svars pieaug arvien vairāk
  2. Jūs jūtat muskuļu sāpes un locītavu stīvumu
  3. Spuoguota tur
  4. Bagātīgāka svīšana. Asa sviedru, mutes smaka
  5. Jūs jūtaties izsmelts, miegains, sāp galva, ir grūti aizmigt un no rīta piecelties
  6. garastāvokļa svārstības, apātija, nemierīgs, sekls miegs.
  7. Cieš no vēdera uzpūšanās, aizcietējumiem vai caurejas
  8. Liekais svars
  9. Bieži saaukstēšanās, slimību simptomi. Novājināta imunitāte
  10. Mēle, kas pārklāta ar plāksni

Realitāte ir tāda, un Ko mēs varam mainīt?

Pārtikas produkti, kas bagāti ar šķiedrvielām, palīdz slaucīt gremošanas traktu, bet mēs patērējam arvien mazāk tādu pārtiku kā dārzeņi, augļi, putraimi, rupji graudu produkti, jo dzīves temps paātrinās.

Daudzi izvēlas ātri gatavojamus ēdienus un gatavos produktus, kuriem trūkst dzīvu fermentu-fermentu, šķiedrvielu un šķiedrvielu, kas stimulē gremošanas trakta darbību, un mēģina pārvarēt stresu ar saldumiem, alkoholu, smēķēšanu. Tas vēl vairāk piesārņo, izsmeļ ķermeni. Nesagremotas pārtikas atliekas nokļūst uz zarnu sienām. Kas ievērojami samazina pārtikas uzsūkšanos. Ķermenis vēlas vēl vairāk pārtikas, jo pastāv reāls barības vielu trūkums.

Šķiedra- tas ir sava veida iekšējais zarnu slotu sūklis no iekšpuses. Tas palīdz ātri noņemt kaitīgās vielas, aptur puves un baktērijas, kas var izraisīt iekaisumu, smagas kaites vai pat tā saucamās neārstējamās slimības...

Kas vēl var palīdzēt?

DIĒTA BEZ CUKURA, BEZ KVIEŠU CEPTIEM IZSTRĀDĀJUMIEM, BEZ SALDIEM PIENA PRODUKTIEM. VAIRĀK ZAĻLAPU DĀRZEŅU, VEICIET RESTART BOX, DETOX BOX ĶERMEŅA ATTĪRĪŠANAS PROGRAMMU. JŪS JUTĪSIET PILNĪGI ATŠĶIRĪGAS ĶERMEŅA VAJADZĪBAS. MĒS TĪRĀM PARAZĪTUS- VERMINUS, VĒRMELES, MELNO VALRIEKSTU.

Ar SOS palīdzību var būt šķiedru un zaļo mālu, piena dadžu, bosvelijas PURA- maisījums, ko var iegādāties mūsu e-pastā. veikalā CIA.

Ir ļoti noderīgi sākt rītu ar glāzi silta ūdens ar AUGU ETIĶI , kafijas vietā izvēlieties DETOX TEA, ENERGY TEA,, kas dod vēl vairāk enerģijas nekā kafija. Sāc gatavot ar ogu/augļu vai dārzeņu smūtiju, kas saputots kopā ar zaļumiem. Arī linu putra ir noderīga -resurss, dziedinoša, attīroša putra.

Sāciet ēst ar dārzeņiem.

Izvēlieties biežāk putraimus; griķi, auzas, prosa, amarants .

Ēdiet pēc iespējas vairāk lapu zaļo lapu dārzeņu. Tajā ir unikāli zaļie kokteiļi - kad kopā ar augļiem vai dārzeņiem jūs sasmalcina ievērojamu daudzumu zaļo lapu lapu. Jūs varat pieteikties ikdienas vai pat trīs dienu kokteiļu programmai. Ļoti detalizētu programmu un kombinācijas skatiet sadaļā Gražina Gum "RESTARTAS", "3 dienu kokteiļu programma". un daudz noderīgas informācijas dziedināšanas/sārmainā uztura receptēs grāmatā "Super Veselība".

Detoksikācijas programmas ieteicams veikt- 3- mēneši. Pēc tam tas ir pietiekami un ik pēc pusgada. Tas ir individuāli. Atkarībā no dzīvesveida.

Būsim veseli un laimīgi :) Atgriež gumiju

www.grasole.com

www.grazinagum.com

Avotiem; medicīna visiem, informācija no Robert Treutwein un Gražina Gum.

Organizmo užterštumas. Detox. Lieknėjimas. Kaip tai susiję?

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties