Praleisti turinį

Gyvą vandenį, turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto.

 Gyvą vandenį , turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto. ir sausio 19d. 2018m. iš ketvirtadienio į penktadienį ...

 Gyvą vandenį , turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš birželio 23 dienos į birželio 24 dienos nuo 23 val. iki 3 val. ryto. ir sausio 19d. 2018m. iš ketvirtadienio į penktadienį 

Gyvą vandenį, turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš

Jo metu gamtoje vyksta virsmai, pasikeičia visos Žemės energetika – padvigubėja foninis lygis, transformuojasi energetinės globalinės Žemės struktūros, iš neigiamų jos virsta teigiamomis. Dėl šių procesų pakinta vandens savybės, daugybę kartų padidėja jo energetika – iki 40 tūstančių bovių (bioenergijos matavimo vienetas). Šį vienetą 1930 metais nustatė prancūzų mokslininkas Būvis, pirmasis Cheopso piramidžių Gizos slėnyje tyrėjas.

“Šiuo metu vanduo, paimtas iš čiaupo, gamtos šaltinio – upės, ežero, šaltinėlio, stovintis ant stalo, – pasikrauna fantastiškomis energijomis. Jis tampa gyvas, – teigia Dainauskas.

Aiškindamas šio neįtikėtino reiškinio priežastis, J.Dainauskas primena, “kad net baltų legendose užsimenama, kad maudymasis birželio 24-osios naktį irsausio 19d. naktį

stebuklingai veikia žmogų. Pats jis minėtas datas sužinojo iš rusų žiniuonių knygutės. Maskvos mokslininkai tyrė tokį vandenį unikalia aparatūra ir nustatė, kad jo savybės, spektras ir struktūra energetiniu informaciniu požiūriu atitinka gyvo audinio savybes

Gali išgydyti?
„Atlikdamas bandymus pastebėjau, kad keičiasi ne tik vandens struktūra. Visoje gamtoje vyksta galingi bioenergetiniai procesai”,- pasakojo J.Dainauskas. Tuo metu pasikeičia visos Žemės energetika, pakinta Žemės energetinės struktūros, geopatogeninės zonos iš neigiamų virsta teigiamomis.
Būtent todėl pakinta ir vandens savybės. Jo energetika išauga keliasdešimt kartų. Toks vanduo teigiamai veikia žmogaus savijautą, pasikrauna visi energetiniai centrai, pagerėja psichoemocinė būsena. J.Dainausko teigimu, kartais, vos panaudojus pakitusios struktūros vandenį, gali išgyti ir sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės.
Kelioms valandoms stebuklingų savybių įgyja bet koks vanduo – jūros, ežero, upės ar vandentiekio. J.Dainauskas šmaikštavo, kad tuo metu stebuklingų savybių įgauna ir alus bei kitokie gėrimai.
Tačiau eksperimentų, kaip toks „stebuklingas gėrimas” veikia žmogų, mokslininkas dar neatliko.

Gyvą vandenį, turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš

Išsaugo informaciją
Kaunietis mano, kad vandens molekulės išsaugo informaciją, todėl net lašelis gyvojo vandens, įpilto į paprasto vandens indą, pakeičia visą jo struktūrą. Tai reiškia, kad gyvojo vandens resursus galime nuolat dauginti.
J.Dainauskas priminė, kad apie neįtikėtinas vandens savybes užsimenama ir baltų legendose. Buvo manoma, kad maudymasis birželio 23-24-osios naktį žmogų veikia stebuklingai.

“Šiuo metu vanduo, paimtas iš čiaupo, gamtos šaltinio – upės, ežero, šaltinėlio, stovintis ant stalo, – pasikrauna fantastiškomis energijomis. Jis tampa gyvas, – teigia Dainauskas.
Gyvasis vanduo negenda, išsilaiko metus ir daugiau. Maža to, net skiestas vanduo išsaugo tas pačias savybes, kurios neįtikėtinai veikia visus gyvus organizmus. Kaip tai paaiškinama?
Stebuklingas vanduo veikia mūsų energetinius centrus – čakras, t.y. mūsų bioenergetinį lygmenį, visus kūno organus, psichoemocinę būseną, gydo fizines, nervų ligas. Šis vanduo, vos panaudojus, net tą pačią akimirką, kartais išgydo net pačias sunkiausias ligas, vadinamas nepagydomomis”, – teigia mokslininkas, bet priduria, kad praktiškai šių stebuklingų savybių jis nėra tyrinėjęs, taigi, jo teiginiai daugiau teoriniai.

Šaltinis; http://www.sarmatas.lt/01/vandens-stebuklingumas-2

Gyvą vandenį, turintį milžinišką galią, gamta sukuria iš

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti