Praleisti turinį

Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti imunitetui, IR TAI VEIKIA!

 Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti imunitetui ir tai VEIKIA! Tur būt netsiras nė vieno iš mūsų norinčio sirgti:)  nebent, pats kūnas pavargęs nuo streso bei nuolatinio bėgimo...

 Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti imunitetui ir tai VEIKIA!

Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti

Tur būt netsiras nė vieno iš mūsų norinčio sirgti:)  nebent, pats kūnas pavargęs nuo streso bei nuolatinio bėgimo non STOP, paguldo priverstiniam poilsiui. Taip. Būna ir taip..

Ką mes galime pakeisti?

Mes galime ir tai būtina daryti nuolat- stiprinti savo ir visos šeimos IMUNITETĄ. Tai labai svarbu. Jei stiprus imunitetas- virusai neturi galimybės kur ir kaip pas Jus/Mus užsukti .  Tai gi.. Ką galime pakeisti?

DĖMESIO. Labai svarbu išvalyti ir neužteršti žarnyno, šarminti maistu- kaip skambėtų banaliai, tačiau tai itin svarbu. Jau dabar daug apie tai kalbama, kad stiprus imunitetas, gerai veikia galva-protas, jei mūsų žarnynas tinkamai funkcionuoja. O tai reiškia- sveika mikroflora. Kai nevyksta rūgimo/pūvimo procesai. Tada atsiranda puiki terpė gyventi virusams, bakterijoms, netgi tokioms kaip kandida ir kt..  

Pirmiausia- metas keisti produktus. Baltą cukrų- vaisiais, medumi . Pieną- augaliniu pienu (moliūgų, migdolų, sezamo ir kt). Kvietinius miltinius miltus ir jų gaminius- sėklų/riešutų miltais, stambaus malimo tikrais ruginiais.

Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti

Būtina maiste vartoti produktus, turinčius antivirusinių/šarminančių savybių- česnaką, svogūnus, kajeną- aštri paprika, čili, juodus pipirus, imbierą, gvazdikėlius, cinamoną, kardamoną, garstyčias, spanguoles, šaltalankius, krienus.

Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti

REKOMENDACIJA- rytais ir dienos metu visą žiemą, visai šeimynai vartoti mūsų „ELIKSYRĄ“, kuris stiprina kraują, imunitetą, bet ir šarmina organizmą. Vartoti antivirusinius/antigrybelinius/antiparazitinius papildus; „VERMINUS“, „PELYNAS“ ir „CIBERŽOLĖ su juodais pipirais“. Tokiu būdu veikdami kompleksiškai turėsime sveiką žarnyną bei Super Imunitetą. Būkime sveiki ir optimistiški :)

dar daugiau naudingos informacijos www.ilgamgyvenimui.lt 

Super naudingi patarimai. Kaip išvengti virusų bei padėti

 

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti