Praleisti turinį

KAS SVARBU NORINT TURĖTI GRAŽIĄ ODĄ?

KAS SVARBU NORINT TURĖTI GRAŽIĄ ODĄ? Oda lyg veidrodis atspindi žmogaus vidų, fizinę ir emocinę, mentalinę sveikatą. Didmiesčių gyvenimas kelia daug iššūkių mūsų odai, nes turime išlikti budrūs net skuboje....

KAS SVARBU NORINT TURĖTI GRAŽIĄ ODĄ?

Oda lyg veidrodis atspindi žmogaus vidų, fizinę ir emocinę, mentalinę sveikatą. Didmiesčių gyvenimas kelia daug iššūkių mūsų odai, nes turime išlikti budrūs net skuboje. Kaip? 

Jūsų oda atrodys sveika, jaunatviška, be bėrimų ir net be raukšlelių (nebent juoko ) jeigu:

  • Valgysite kuo daugiau sveiko, žalio maisto. Bent 60 proc. dienos raciono tegul sudaro žalios daržovės, vaisiai, sveiki receptai. Receptus rasite mano Facebook puslapyje @zalireceptai ir čia, BLOG’e. O receptų knygas rasite čia: nuoroda
  • Reguliariai atlikite iškrovos dienas arba organizmo Detox programas naudojant natūralius augalinius produktus kūnui valyti ir stiprinti. Tam esame sukūrę: “Energy Box”, “Restart Box”, “Beauty Box” nuoroda
  • Kasdien judėkite. Nebūtina eiti į sporto klubą ar kitaip save versti. Pakanka bent po pusvalandį kelis kartus per dieną aktyviai pasivaikščioti gryname ore, dar geriau prasibėgti, išjudinti limfą. Bent 10-30 min. pasimankštinti. Mankštinkitės tik su malonumu, tuomet nereikės naudoti valios, jūsų kūnas pats norės išsijudinti. Pradėkite nuo lengvų apšilimo judesių, neverskite savęs, bet kaskart padarykite šiek tiek daugiau nei malonu, kad raumenys apšiltų, kad lenviau šalintųsi toksinai, senos ląstelės ir nereikalingi kilogramai. 
  • Jeigu visiškai nėra noro pajudėti, visada galite atlikti savimasažą. Masažuokite ir lieskite, maigykite save taip, kaip jums patinka. Kūnas jaučia kur užsistovėjo energija, todėl gali norėtis spausti tam tikrus taškus veide, delnuose, pėdose, gali norėtis masažuoti slenkamaisiais judesiais rankas, kojas, pilvą, veidą, galvą ir plaukus. Gali norėtis išsiriesti, išsitempti ir pabūti keisčiausiose pozose, būkite, leiskite savo kūnui pačiam save sveikatinti, išjudinti tai, kas jam tuo metu svarbiausia. Po tokio laisvo savimasažo gali norėtis ir aktyviau pasportuoti. Nes kai energija ima tekėti laisviau, kūnas prašosi krūvio, judesio.
  • Būkite budrūs savo emocijoms, mintims, jausmams ir pojūčiams kūne. Kai ateina nerimas, įtampa, kažkas dirgina, nekaupkite, o čia pat ar vakare raskite kelias minutes peržvelgti ir išsivalyti, paleisti. Tam tinka visos jums patinkančios susibalansavimo technikos, metodai. Kuo mažiau kaupsite negatyvios informacijos, tuo švaresnis ir energingesnis bus jūsų kūnas, todėl ir jūsų išvaizda.

Veide įsirašo daug įtampos ir kūne nešiojamo sunkio. Būkite budrūs valgant, bendraujant, mąstant, nes odos grožis, gyvybingumas yra jūsų savijautos veidrodis. Kiekviena, net ir pati tamsiausia situacija turi pozityvios ir transformuojančios galios. Rinkitės tai, kas pasitarnaus ilgam ir laimingam gyvenimui ;)

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti