Praleisti turinį

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų metu?

Merginos, moterys, Menstruacijų metu ar po jų manau ne kartą pačios jaučiate, jautėte poreikį tokiems produktams kaip burokėliai, vyšnios, juodieji serbentai ir kt? Labai gerai pats organizmas atliepia ko jam...

Merginos, moterys,

Menstruacijų metu ar po jų manau ne kartą pačios jaučiate, jautėte poreikį tokiems produktams kaip burokėliai, vyšnios, juodieji serbentai ir kt? Labai gerai pats organizmas atliepia ko jam trūksta. Juk tiek daug netenkame kraujo! Nors ir teigiama, kad jis atsistato... deja  realybė tokia, kad itin dažnai tai yra mažakraujystės, chroniško nuovargio, melancholijos, energijos trūkumo priežastis. Kaip visada geriausia reaguoti ir veikti laiku. Tai ką darom?  štai keletas receptų, produktų, kurie padės organizmui jaustis gerai visada :) net ir menstruacijų metu..Taip! Kai kurioms tai skamba lyg pasiekti kosmosą. PRADEDAM!!!

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

1. Svarbu rytais gerti vandenį su citrinos sultimis. Geriausia, kad vanduo būtų šiltas, jaukus gerti. gali būti net karštokas. Taip ryte išjudinama kraujotaka. Tai labai svarbu net tik menstuacijų periodu, bet ir kas rytą. Kas dieną būtinai išgerkite ne mažiau 2 litrų gryno vandens. Mažinti kavą, kuri ypatingai pašalina iš organizmo skysčius, o kartu ir kalį, magnį, vitc ir kitas būtinas maistines medžiagas. Kas itin silpnina kraują, imunitetą bei visą organizmą.

2. Miegas. Būtinai reikia eiti miegoti iki 23 val. Taip organzimas pailsės, atgaus jėgas ir nejausite didžiulio išsekimo menstuacijų metu.

3. Labai palanku pradėti rytais ar dienos eigoje gerti žaliuosius kokteilius. Berkite granatų uogų. RECEPTAS- Čia rasite kokteilio receptą su granatais ir apie granatų naudingumą. 

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

Ruošiant maistingus kokteilius papildyti galite spanguolėmis, špinatais, dilgėlėmis, kiaulpienių lapais. Jei neturite šių papildomų žalėsių, kurie itin stiprina kraują. Galite berti Eliksyras čia..(sudėtyje yra ingredientai stiprinantys, maitinantys kraują bei visą organzimą) bei Žemyną čia..(Sudėtyje yra dilgėlių bei kiaulpienių lapų)

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

4. Vartokite burokėlius. Ruoškite salotas, dėkite į kokteilius, sriubas. Palanku būtų nevirti burokėliai. Tokiu būdu jie yra žali, nesunaikintos aktyvios maistingosios medžiagos. Burokėliai nuo seno žinomi kip itin puiki daržovė kraujui, kepenims stiprinti ,išvalyti, atstatyti. pvz. ruoškite tokias salotas. Sutakuoti burokėlį burokine tarka. Atskirai susmulkinti svogūną, kurį trumpam marinuojate druska ir citrinos sultimis.Taip svogūnai suminkštėja, tampa gardesnis, nesijaučia aštraus jų kvapo. Galėsite keliauti ir bendrauti :) Tada sumaišote juo kartu, gardinate j.pipirais, saulėgrąžų bei moliūgų sėklomis (galite sėklas trumpai pakepti) Apšlakstote šalto spaudimo saulėgrąžų, alyvuogių ar moliūgų aliejumi.

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

5. Valgytkite daugiau žalialapių daržovių. Tokių kaip kalendra, rukola, įvairios salotos-tik žalios spalvos, brokoliai.

6. Ruoškite grikius, kurie turi labai daug geležies. Vartokite juos žalius, bet ne kepintus. Kaip juos paruošti žiūrėkite čia...

MERGINOS, MOTERYS! Ar žinote Ką valgyti, gerti menstruacijų

7. vartokite preparatus, kurie gali Jums padėti menstruacijų metu ir po jų.. vienas iš tokių MOTERIMS čia...su augaliniais fitoestrogenais. Kurie būtini mūsų puikiai savijautai. Subalansuota augalų sinergija kaip tik palaikyti mūsų moterų sveikatą, gerą savijautą, harmonizuoti nuotaiką.. Pabandykite :)

Kuo daugiau būkite gryname ore...Į sveikatą www.grazinagum.lt

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Pradėti apsipirkima

Pasirinkti