Praleisti turinį

Podagra-džentlmenu slimība.

Podagra Kopš seniem laikiem podagru sauc par "kungu slimību". Tie bija turīgie, kas varēja ēst sātīgu, treknu. Podagra ir hronisks vielmaiņas traucējums, kas ievērojami palielina urīnskābes līmeni asinīs un citos...

Podagra

Kopš seniem laikiem podagru sauc par "kungu slimību". Tie bija turīgie, kas varēja ēst sātīgu, treknu.

Podagra ir hronisks vielmaiņas traucējums, kas ievērojami palielina urīnskābes līmeni asinīs un citos ķermeņa šķidrumos. Kas raksturīgs šai slimībai? Kā atvieglot tā gaitu? Kas ir vissvarīgākais šīs slimības profilaksei? Par to pastāstīja Kauņas Universitātes Medicīnas klīniku ģimenes ārsts Ģedimins URBONAS.

Podagra- ponų liga.

Šī reimatiskā slimība lēnām un negaidīti atkāpjas. Biežāk viņa apmeklē tos, kuriem patīk ēst garšīgus, taukainus un bagātīgus, bieži dzerot alu, degvīnu vai brendiju. Tomēr tas nav noteikums, dažreiz tendence ciest no šīs slimības tiek pārnesta ģenētiski. Podagra var rasties arī tiem, kas ēd pareizi, reti lieto alkoholiskos dzērienus utt.
Pēc speciālistu domām, slimību izraisa toksisku vielu – purīnu – pārpalikums, kas izraisa locītavu iekaisumu (uzkrātā urīnskābe nonāk pēdas pirmā pirksta locītavu šķidrumā un tur kristalizējas).
Kāpēc podagras slimība ir ļoti saistīta ar pārtiku, ko mēs patērējam? Atbilde ir vienkārša. Tā kā lielākā daļa dzīvnieku izcelsmes pārtikas produktu, piemēram, cūkgaļa, bekons, tumšais alus, degvīns utt., Satur purīnus. Tieši šī viela, kā jau minēts, pārvēršas urīnskābē, kas vēlāk noved pie veselības problēmām.

Pareiza uzturs – svarīgākā slimības profilakse

Podagra- ponų liga.
Urīnskābes pārpalikums palielina arteriālo asinsspiedienu, sirds un asinsvadu slimību, žultsakmeņu risku.

Īpaši bīstami ir tas, ka skābes pārpalikums var izraisīt nieru iekaisumu – nefrītu.
Lai izvairītos no visiem uzskaitītajiem veselības traucējumiem, jums pēc iespējas ātrāk un atbildīgi jāmaina vecie dzīves paradumi.

Tas nav viegli, bet tas ir pūļu vērts veselības apsvērumu dēļ.


Pirmkārt, samaziniet vai pat pilnībā atsakieties no taukainas gaļas un alkoholiskajiem dzērieniem. Aizmirstiet alus garšu, jo ar podagru jūs to nevarat dzert. Kāpēc? Alum ir daudz purīnu.

Jāizvairās arī no vistas, cūkgaļas vai tītara aknām, spēcīgiem buljoniem, konservētiem, pārstrādātiem pārtikas produktiem.

Tā vietā, lai paskābinātu kafiju, izvēlieties augu izcelsmes, enerģētiski bagātu Detox tēju un enerģijas tēju. Šīs tējas ne tikai nodrošina veselīgu, ilgstošu enerģiju, neizraisa trauksmi, piemēram, kafiju, bet arī novērš uzpūsta vēdera simptomus, samazina nepieciešamību pēc saldumiem, baro un uzlabo asinsriti smadzenēs un ķermenī kopumā. Ir atmiņu uzlabojošas īpašības. Tās ir jaunās paaudzes funkcionālās tējas. Kuriem piemīt dziedinošas, antioksidantas, atjaunojošas augu īpašības, kas atjauno ķermeni. Satur tādus augus kā matcha, čagas sēnes, ginko biloba utt.

Podagra- ponų liga.

Un kādus produktus jums vajadzētu ēst vairāk?
Tie ir dažādi dārzeņi, augļi, rieksti, putraimi. Jo vairāk zaļo augļu, dārzeņu, jo tad ķermeņa skābes reakcija pārvērtīsies sārmainā un urīnskābe neuzkrāsies. Starp citu, augļi samazina purīnu daudzumu un palīdz novērst krampjus. Labā ziņa ir arī tā, ka jūs nevarat ierobežot garšvielas.
Noteikums cīņā pret slimību: pēc iespējas vairāk ūdens un ievērojiet diētu. no Sveikaszmogus.lt

Podagra- ponų liga.

Ieteicams dzert arī sārmainus maisījumus, piemēram, "Eliksīrs" un pretparazītu- Verminus Lietojiet tēju "DETOKSA TĒJA". ir www.grasole.com Palīdzēs atbrīvoties no kafijas atkarības, kas ļoti paskābina ķermeni. Atņem minerālvielas, izceļ kalciju..

Tomēr, ja jums ir mērķis - ārkārtīgi attīrīt, atjaunot, stiprināt ķermeni - tad tas būtu piemērots jums "RESTART BOX" programma. Visiem nepieciešamajiem papildinājumiem ir pievienota instrukcija, un atkal parādās divas sārmainas uztura elektroniskās grāmatas. Visus produktus un aplikācijas atradīsiet e-veikalā www.ilgamgyvenimui.lt

Podagra- ponų liga.

Un pielietojiet sārmainā uztura ēdienus, kuru receptes jūs atradīsiet elektroniskajā grāmatā " 7 dienu super detox uztura programma". Grāmatnīcās jūs atradīsiet piemērotas grāmatas. Receptes un noderīgi padomi, kā palīdzēt sārmināt un atjaunot ķermeni ar ēdiena palīdzību jaunā drukātā grāmatā "Super Veselība", "3 dienu superdetoksa uztura programma", dzert sārmainus kokteiļus ar receptēm no grāmatas "3 dienu kokteiļu programma". UZTURS - SPĒCĪGS SPĒKS, KAS VAR PADARĪT JŪS SLIMU UN DZIEDINĀT.

ilgamgyvenimui.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties