Praleisti turinį

Rejuvelac-rejuvelac. Fermentēta graudu dzēriens

rejuvelac-rejuvelac. Kādi produkti skābi un sārmaini ķermeni? Tas ir fermentēts-Fermentēts dzēriens no fermentētiem graudiem, tajā ir aktīvi fermenti un noderīgas baktērijas, kas uzlabo gremošanu, stiprina imunitāti. Rejuvelak ir bagāts ar...

rejuvelac-rejuvelac. Kādi produkti skābi un sārmaini ķermeni?

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Tas ir fermentēts-Fermentēts dzēriens no fermentētiem graudiem, tajā ir aktīvi fermenti un noderīgas baktērijas, kas uzlabo gremošanu, stiprina imunitāti. Rejuvelak ir bagāts ar b vitamīniem, c vitamīnu, e un olbaltumvielām. Arī izmanto kā dabas probiotiku, labas baktērijas lieliski attīra zarnas. Piemērots aktīvajiem sportistiem kā enerģijas dzēriens .

rejuvelak var dzert kā dzērienu vai izmantot kā sastāvdaļu ūdens vietā, piemēram, zaļās kokteiļos vai enerģētiskajā zupā. Šis dzēriens ir neatņemama ikviena detoksikācijas programmas daļa.

porciju skaits: 1.5 l

Sastāvdaļas:

2 tases kviešu graudu 10 tases vārīta ūdens (atdzesēta)

Redžiuvelakas-rejuvelac. Fermentuotas grūdų gėrimas

Ēdienu gatavošana:

vienu dienu ievietojiet kviešus ūdenī (4 tases ūdens).

iemērc ūdeni, kurā ieliek kvieši, mazgājiet zem tekoša ūdens cūkā. Atstājiet vēl 24 stundas istabas temperatūrā. Kvieši sāks dīgties, tai ir jāredz mazie stādu astes. Ja kvieši nedīgst 24 stundu laikā, tad ir jāuzglabā vēl dažas stundas, kamēr tā nemirst.

ielieciem kviešiem ielieciet pārtikas smalcinātājā vai kokteilī un sasmalciniet līdz cietai masai. Ielieciet iegūto masu tīrā burkā un ielej atlikušo ūdeni (6 tases). Pārklāj burciņu ar merģeli, par visu, jūs varat nospiest gumiju pie kakla. Ir svarīgi, ka skābeklis nonāk. Burciņu atstājiet istabas temperatūrā vismaz 48 stundas. Jo ilgāk jūs turēt, jo spēcīgāka jums būs garša.

pārvelciet burka saturu tīrā traukā un cieši aizvērt. Glabājas ledusskapī, rejuvelak beidzas apmēram 2 nedēļas.

Es iesaku izmantot pilnu "detox programma". Tas ir sārmains uzturs apvienots ar produktiem, kas palīdz organzyme atdalīt toksīnus, zaudēt svaru veselīgi, ir vairāk enerģijas. programmu un produktus var atrast šeit:

veselīgi un garšīgi!

www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties