Praleisti turinį

Perfekts! Gražinos firminis-aprikožu slāņveida

Gražinos firminis-aprikožu slāņveida Cik īpašas ir manas deserti? Tie nav cepti bez miltu, baltā cukura. Gatavojot desertus, man vissvarīgākais ir tas, ka tie ir barojoši, garšīgi un ātri sagatavoti. Kūkas...

Gražinos firminis-aprikožu slāņveida

TOBULAS! Gražinos firminis – ABRIKOSINIS SLUOKSNIUOTIS

Cik īpašas ir manas deserti?

Tie nav cepti bez miltu, baltā cukura. Gatavojot desertus, man vissvarīgākais ir tas, ka tie ir barojoši, garšīgi un ātri sagatavoti. Kūkas ir ārkārtīgi bagāti, super barojoši, bet, ja ēd, gabals nav svērts, un tas ir īsts super ēdiens.

Ēst bez prieks sirdsapziņas!

aprikožu slāņošana

Kūkai būs nepieciešams kūkas forma, mēs iesakām ar viegli atvērtām pusēm, lai padarītu to ērtāku, lai noņemtu sagatavoto kūku.

pamats:

1 glāze saulespuķu sēklu
1 glāze mandeļu riekstu
1,5 glāzes mērcēt 2-3 stundas. Ūdenī datumi (30 min - 1 stunda)
2 ēd. k kakao
2-3 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
Šķipsniņa sāls

vidusslānis:

2-3 banāni
Kaļķu miza

augšējais slānis:

1,5 glāzes ūdens mērcētu aprikozes (30 min - 1 h)
1 glāze mērcētu rozīņu

TOBULAS! Gražinos firminis – ABRIKOSINIS SLUOKSNIUOTIS

mēs sagatavojam pamatu.

Ar pārtikas smalcinātāju ar s-veida asmens, mēs sasmalcina saulespuķu sēklas un mandeļu riekstus, lai graudi saglabātos, nevis cieto masu.

Iemērc ūdenī, ielieciet datumus blenderī un sasmalciniet, lai iegūtu datuma pastas. Konsistence jābūt līdzīgai ievārīšanai. Tad mēs sajaukam zemes datumus kopā ar maltiem riekstiem un saulespuķu sēklām, pievienojam kakao, izšķīdušo kokosriekstu eļļu un šķipsniņu sāls. Mēs sajaukt visu labi.

Šī masa aptver kūkas formu. Vidējais un augšējais slānis: uz augšu novietojam sagrieztus banānus un apkaisa ar atslāņotu kaļķa mizu (sarīvē tikai zaļu slāni, jo, ja mēs režģis ar baltu daļu-jūs jūtaties rūgtums).

Sagatavot virsējo slāni. Barības smalcinātājam pievieno mērcētus aprikozes un rozīnes. Sasmalcināt un likt uz slāni banānu.

Kūka ir gatava un to var uzreiz ēst. Vai īsi nodot saldētavā. Šādu kūku var saglabāt ledusskapī līdz 2 dienām.

Garšīgi! Vairāk recepšu veselīgiem desertiem, kūkām, kūkām, pudiņiem, cepumiem var atrast grāmatā 'super desert' šeit...

TOBULAS! Gražinos firminis – ABRIKOSINIS SLUOKSNIUOTIS

Autors gražina gum www.grazinagum.lt

Iepirkšanās ratiņi

Jūsu grozs ir tukšs

Sākt iepirkties

Izvēlieties